Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (461)

InJo 

všechny recenze uživatele

Ukázkově zmrvená komiksová adaptace, která byla zřejmě určena ženám (zápletka, týkající se závadného krému, je vyloženě snová) a milovníkům sado-maso (nutno přiznat, že Halle Berry je v tom oblečku dost sexy). Mám však pocit, že z výsledného produktu nebyl nadšený naprosto nikdo... Na druhou stranu netvrdím, že to nemá jistý zábavní potenciál. Chvílemi je to totiž tak náramně debilní, že se u toho nejde nebavit (na účet tvůrců, samozřejmě). 40 % ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekal úplný propadák a zklamání, takže mě mohl jen mile překvapit. A to se docela i stalo. Catwoman se snaží být originální a jiná,, což se povedlo možná až moc, takže celkový výsledek mi přišel trochu chaotický. Nicméně rozhodně jsem se nenudil (i když začátek byl trochu pomalý). Znám horší filmy. ()

Reklama

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně špatný film, který nemá čím zaujmout a vtáhnout diváka do děje. Postavy jsou vám ukradené, úplně všechny mi byly nesympatické v čele s Halle Berry, která zde opravdu není sexy! I její vztah s nesympatickym poldou mi byl ukradenej, stejně jako její "boj" proti bývalému šéfovi. Problém je, že je to film u superhrdince, nebo alespoň ženě se superschopnostmi, která ale nemá odpovídajícího protivníka, žádného superpadoucha. Jen obyčejné ubožácké lidi. Žádné napětí, žádná akce, nic, jen strašná nuda... Příšerný scénář, režii i herectví ještě podtrhuje naprosto odporná hudba! Maska Catwoman také není zrovna povedená. Účes Halle Berry je tragickej na začátku, když je Ošklivka, po proměně na Catwoman je ale snad ještě odpornější. Naprosto odpudivý film, nekoukejte na něj. Měl jsem potíže to dokoukat, úplně mě rozbolela hlava. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, z nichž jsem byla zhnusenější nepoměrně víc než z chvílemi docela roztomilé a snadno zapomenutelné (a díky tomu neškodné) vyprávěnky o nesmělé děvčici změněné v superhrdinku. Navíc moje nesmírná láska ke všemu kočičímu, zatoulanými mourky počínaje a tygry ussurijskými konče, asi také udělala své. Jen mě znepokojuje, že mi tady Halle připadala lepší a podstatně sympatičtější než coby uvřískaná a přitom oscarová Leticia. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nic nemůže být tak hrozné, jak se říká. Až na Catwoman. Už jen ta zápletka. Krém proti vráskám co z vás udělá zombie? To by se hodilo možná tak do parodie na Bonda. Dále je tu nezajímavá Halle Berry, Sharon taky nepředvádí zrovna nic moc oslnivýho, akční scény nestojí za nic. Druhá hlavní role - sexy obleček - se snaží bejt tak moc sexy, že v tom jediným naprosto selhává. (Vzpomínáte na Michelle? Jak ta byla sexy! A nepotřebovala v každý scéně vrtět zadkem a bejt zabíraná kamerou zleva, zprava, zeshora, zespoda a zevnitř zároveň). A souboj dvou bab, mládí a stáří, kvůli krému proti vráskám...opravdu to někoho tak moc zajímá, aby u toho zabil 110 minut v křesle u televize? ()

Galerie (85)

Zajímavosti (38)

  • Postavu detektiva Toma Lona (Benjamin Bratt) měl původně ztvárnit Josh Lucas. (imro)
  • Film Vrána spojuje s Catwoman kromě podobnosti hlavního motivu i monolog, který až na drobné změny (slovo vrána je nahrazené kočkou) pochází z tohoto snímku. (imro)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama