Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (344)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že Jakub Štráfek, jeden z účastníků nekonečné žumpy jménem "Ulice", vytvoří něco tak neskutečně nahláškovaného, trefné satirického a zároveň tak vtahujícího. Vyšehrad je až na velmi krátkou stopáž výborným počinem, který se bez skrupulí strefuje do fotbalu a jeho nagelovaných primadon, kteří si ještě pořád překvapivě říkají hráči. Výborná práce! „Vodmala kopal do míče, bylo to nadějný lvíče, pak objevil co je výčep a rázem bylo všechno v píče!“ ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

...Peníze, chlast, drogy, děvky... co to je?'' ,,Vlk z Wall St...'' ,,NE! Je to Vyšehrad!'' Smál jsem se, a jak! Jediná škoda je, že to má dohromady nějakých 80 minut, takže jsem to skouknul během večera a nejspíš se mi to rychle vypaří z hlavy.  Skvělá komedie s geniálními vtipy, které však bohužel přejdou od slov k činům a... no, že by to vyloženě potřebovali. Některý jsou totiž dost nechutný, no... no asi tak. Jinak Štafek hraje skvě le, postava Laviho je skvělá. Docela netipický film (teda vlastně seriál) na české poměry.  No... já k tomu nemám co říct. Prostě tohle je neuvěřitelná slátanina, co si dle mě zaslouží 7,5-8/10      (a těším se na film:) ()

Reklama

higuain 

všechny recenze uživatele

Nazdar kopyta. Lavi je fenomén a to především díky skvělýmu podzimu. Sice mu po zimní pauze výrazně zvlhnul střelecký prach, v závěru ale přece jen trochu napravil zklamání ze zpackanýho jara. Takže abych to shrnul, prvních pět dílů je na velmi dobrou a kdo se nezasměje ani u zápisnýho, může to s Vyšehradem rovnou zabalit. Po pěti dílech a pauze ale přichází jakási bezradnost, kterou nejvíce demonstruje hodně slabá a v rámci celýho seriálu jednoznačně nejhorší epizoda s beďarem. Finále je na druhou stranu docela fajn, zvlášť pokud se taky nechcete dožít doby, kdy budete chodit na zápasy, aniž byste věděli, jak to dopadne. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Poučení číslo 1) úspěch a slávu je těžké unést. Poučení číslo 2) nikdy nehodnoť seriál než skončí. Vyšehrad měl impozantní nástup, ale velice rychle mu došel dech. A to měl scénář tu výhodu, že většina nejvtipnějších scének se dala obšelhnout z novin. Ani zkracování dílů nepomohlo. Pozdější epizody se nepěkně táhnou a humoru v nich moc není. Na slabším průměru seriál drží jen živelně hrající Jakub Štáfek a chytlavá znělka. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Lavi je byl a bude nejlepším a nejožralejším hráčem třetí ligy. Tohle přesně vystihuje český ''buranský'' čutec, no a já jsem každopádně doteď v šoku, když vím, že po tom, co Lavi skóroval už nic dalšího nepřijde. Mám chuť založit sbírku na podporu této pasoviny a pomoc Lavimu dostat se zpátky na vrchol, přece nechcete aby skončil v nějakým Valladolidu :D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Hráče Vyšehradu představují skuteční fotbalisté Slavoje Vyšehrad. (griph)
  • S ohledem na fakt, že Lavi (Jakub Štáfek) měl být přesunut do Bohemians 1905, měl seriál pracovní název „Klokan“. Tato idea se ale rozpadla, když vyhlédnutý představitel Krále a velký fanoušek „Bohemky“ Ivan Trojan musel roli odmítnout, jelikož byl na podzim 2016 již plně vytížen natáčením seriálu Svět pod hlavou (2017). O seriálu se ale doslechli činovníci v té době třetiligového Vyšehradu a ti vyšli filmařům maximálně vstříc, aby se seriál mohl odehrávat v jejich klubu. (Šéfik)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama