Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Škoda. Ve druhé polovině je Vyšehrad přesně tím, čím v první není. Jestliže první pětka byla chytrá a humor měl hlavu a patu, tak druhá polovina je už jen o humoru. Jenomže o tom záchodovým, který bude bavit tak možná fanoušky teen komedií z přelomu 1000ciletí. Suma sumárum ty 4 dám, ale náběh to mělo sakra lepší. 70 procent především za první polovinu seriálu. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Úplně do hajzlu bych to nesplachoval.. Štáfek si to užívá a je tam pár dobrých fórů... Ale většinu času deseti krátkých epizod se to celé vleče kupředu dost neorganicky a jaksi dvourozměrně... Lavi prostě chlastá a prcá děvky.. To jsem jaksi pochopil po prvním díle a fakt nevím proč musel být tenhle banální motiv osou celé série.. Tak nějak doufám, že připravovaný film bude stát na trošku rafinovanějším scénáři a využije se tak -ten zatím zabitý- potenciál, který Vyšehrad bezpochyby má. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Protože lodní počítač Holly má IQ 6000, což je stejně kolik má 12 000 fanoušků fotbalu (mrk mrk pro znalce Červenýho trpaslíka), jsem se Vyšehradu vyhýbal obloukem o velikosti nejmíň devíti fotbalovejch hřišť. Můj humor už je ale díky internetu a memům natolik zdegenerovanej, že se mi líbil primitivní seriál o fotbalu, ačkoliv fotbal bytostně nesnáším víc jak pondělní dvojhodinu tělocviku na střední s panem Kyblikem. Jakože nebudu lhát, ten českej trapnohumor a až satirickej výsměch pokrytectví zazobanejch fotbalovejch celebrit je tak debilní, až je prostě skvělej a stejně tak pokrytecky zábavnej.... Štáfkův komediální fištrón v roli alfasamce Laviho co se řítí jak lavina a je génius i dylina je top notch. No a Jakub Prachař v geniální "dvojroli" je chodící automat na hlášky – jaktěživ bych si ani v Eurojackpotu nevsadil na to, že to někdy řeknu. Krátkometrážní formát je velký plus, snad ještě větší jak pleška average Baník enjoyera.... [VERDIKT: 7 mičud z 10 ty mičurine, tohle prostě nejde brát vážně] ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další zajímavý seriálový počin na českém internetu. Po Semestru je to pro mě další příjemné překvapení. Lavi se s tím opravdu nesere. Jakub Prachař s ním jako jeho manažer má skutečně svatou trpělivost. Asi na tom něco bude. O fotbal se sice nezajímám, ale skvěle se u toho bavím. Tak 1. série je u konce. Druhá půlka je sice slabší, ale pořád je to sranda.. "Nemusíte mi vykat, kluci." :-D ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První čtyři díly paráda, jenže to podcenili, byla velká pauza a další díly šly do sra*ek, doslova. Sice to ze začátku byl jenom soubor gagů, ale bylo odvážný, vtipný, velká parodie na českej fotbal (až v dalších dílech trošku nabylo stopáže a už se jel nějakej příběh), kterej je skandálama prošpikovanej a všechny camea potěšila. Kdo o tom něco ví, tak v tom ty reálie poznal a třeba Řepka byl vůbec to nejlepší na druhý půlce. S nucenou výměnou Prachaře to taky dvakrát nevyhráli a budou se muset hodně snažit, aby v další sérii (spíš filmu) ještě Lavi měl co nabídnout a jen trapně nedováděl na Facebooku. Ale pořád 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Hráče Vyšehradu představují skuteční fotbalisté Slavoje Vyšehrad. (griph)
  • Jedná se o vůbec první autorský seriál internetové televize OBBOD. (Šéfik)
  • S druhým scenáristou Petrem Kolečkem se původně vůbec nepočítalo. Kolečko, jenž se fotbalovému tématu s oblibou věnuje, např. spolupracoval na scénáři k seriálu Okresní přebor (od r. 2010) či napsal scénář k TV filmu Zrádce z cyklu Nevinné lži (od r. 2013) byl ale po zhlédnutí prvního dílu Vyšehradu tak nadšený, že osobně vyhledal scenáristu Tomáše Vávru a nabídl mu spolupráci. Na dalších dílech již oba scenáristé pracovali společně. (Šéfik)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno