Reklama

Reklama

Z lovce kořistí

Trailer

Willis hraje velitele policejního okrsku, který se snaží vyřešit únos a moc času nezbývá. Když se jeden muž se synem na lovu stali svědky toho, jak jeden zločinec střílel na bankovního lupiče, tento lupič si vzal chlapce jako rukojmí, aby získal klíč ke skříňce, v níž je ukrytá kořist z bankovní loupeže. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela použitelná žánrová jednohubka s přiměřenou režií, nečekaně kvalitním soundtrackem a obstojným tempem, které (v hodnocení) zlomí vaz finále, kdy během pouhých pěti minut autoři dokonale využijí všechny ty debilní zvraty a dramatické zdržovačky, které člověk od podobného druhu podívané očekává. Ale jinak naprosto koukatelný a nijak neurážející průměr, v němž nejvíc zamrzí asi to, že ten čitelný zvrat (který byl dopředu jasný už z traileru) v určitou chvíli nevyhnutelně přijde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se tu snažili navodit alespoň pár dramatických scén, příběh samotný moc krásy nepobral. Nebýt těch pár střeleckých momentů, jeden by u toho snad i usnul nudou. Vřískající ženská (ještě k tomu nesympatická), jeden malý šikanovaný spratek a děda Bruce, od kterého jsem čekal tedy více – moc prostoru tu ale pravda neměl. Takže jediným tahounem měl být Hayden Christensen, to by však musel mít co hrát. Podprůměrné ohodnocení je zde na místě. Film, který stačí vidět opravdu jen jednou, nebo ho nechat zcela bez povšimnutí. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Očekávat od Štefana Cé Mlynáře slaný a mastný film, to je zjevně stejně naivní, jako chtít od katolické panny vášnivou felaci. Divím se, že tomu zarytému exhumátorovi hereckých mrtvol ještě furt někdo dává prachy na sériové koptění byť slušně natočených, avšak unylých, omšelých, nenápaditých až otravných a nudných recyklátů. V tomto se jako vždy ochrnutý Homokin Skájvolkr vypraví na lov jelena, avšak místo něj uloví akorát starého a vyčpělého Wiliše, a je to natolik záživné, že jsem byl po 40 minutách v tak hluboké celkové anestézii, že kdyby mi někdo vyndal ledvinu, ani to nezaregistruju. Z narkózy jsem naštěstí procitnul bez čerstvé zarudlé jizvy v horním kvadrantu a sveřepě navázal tam, kde jsem samým napětím upadl do bezvědomí, ale abych to vydržel až do konce a nepošel nudou, málem jsem si tu domácí nefrektomii spáchal sám a bez umrtvení, abych se aspoň trochu rozptýlil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si režisér myslí, že jeho zatím nejpovedejší snímek potřebuje akční scény. Zaprvé nepotřebuje, není v nich silný a naprosto spolehlivě nejvíc baví právě v těch konverzačních chvílích. Navíc má štěstí na poměrně silnou tragickou postavu v roli Leviho. Řeknu vám, že se mě jeho rozmlouvání s mladým chlapcem o dospívání obecně docela líbilo. Kdo čekal že by Bruce mohl hrát zase jednou kladnou postavu, ten se ani tentokráte netrefil. Škoda že jeho znuděné herecké výkony se už patrně nikdy nezmění. Jinak slušný film, který nemám důvod shazovat, protože natočen je solidně. 55% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to průhledný jak vitrína v obchoďáku, tady už skoro od začátku tušíte, jak to asi bude a kdo je ten hodnej a kdo zlej. No dobře, jenže ono je toho víc. Například přestřelky, kde všichni střílí jak zběsilí a nepotřebujou nabíjet. Za celej film si pouze B. Willis vymění jednou (!!!) zásobník. A tady nastává ta důležitá otázka, proč proboha takovej herec, jako je B. Willis, leze do takových béčkových, ne-li céčkových filmů?! Vážně si myslím, že to nemá zapotřebí. Achjo... ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama