Reklama

Reklama

Mušketýr

  • Česko Ve službách krále (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mu bylo 14 let, jeho rodiče zabila královská Garda v čele s krutým Febrem. Teď je připraven pomstít smrt svých rodičů, bránit čest francouzské královny a třeba dát i život pro svou krásnou Francescu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Dumasovi bylo oplaceno stejnou mincí. Stejně jako Dumas "znásilnil" francouzskou historii a pošpinil její hrdiny Ludvíka XIII. a kardinála Richelieu, na vlas stejně se zachovali filmaři k jeho dílu a nenechali kámen na kameni. Mému hodnocení nepomůže ani to, když se pokusím odhlédnout od historických nesmyslů a budu hodnotit výhradně dobrodružný film. Nesympatičtí hrdinové a kopec nudy navlečený do skvostných kostýmů. Nic víc, nic míň. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $27,073,640Tržby Celosvetovo $34,585,771 ║ Celé to je maximálne odpackané, hľadať na tomto filme niečo čo by tu bolo zvládnuté sa proste nedá, lebo rad radom tu je všetko zlé, od kamery, cez strih, casting, súboje, ... vyznie to ako lacná televízna fraška a nie ako dobrodružný kinofilm. /5%/ ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nudná blbústka o mušketýrech, stokrát ohrané téma. Mění se jen herci a kvalita kostýmů a výprava. Musím smutně konstatovat, že Tim Roth se tu vůbec neměl vyskytnout a to samé platí o Catherine Deneuve ... Co bylo slušné byly šermířské souboje, třeba ty na voze s královnou byly celkem zajímavé a opravdu nechápu ty držkopády na zem. Podle mně normální člověk by zemřel jen kdyby spadl na záda na zem z té výšky střechy a to stojícího vozu... Nepřátelé z vozu za plné rychlosti lítali jak kuželky, to smekám! Jiak ale nuda, herci nesympatičtí... Zlatá Angelika ! Dávám za dvě muškety .. * * ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání šlo o výborné (hlavně po stránce choreografické) akční scény poslepované klišovitými, stupidními až trapnými scénami. Nečekal jsem však, že to bude v poměru tak 1:3, čili se budu 75% filmu neskutečně nudit. Ale závěrečná bitka na žebřících je opravdu zapamatováníhodná a Tim Roth v roli hlavního záporáka opravdu "hnusnej hajzl". ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po hvězdičce za oba za vlasy přitažené šermířské souboje (hospoda, žebříky) v hongkongském aranžmá, které jsou spolu se slibným obsazením (Deneuve, Rea, Roth) jedinými klady MUŠKETÝRA, zbytek je nudná vata. Řemeslníka Hyamse a jeho zábavná vysokorozpočtová béčka mám rád, ale tohle je jeho první film, na který se ani při nejlepší vůli nedá koukat jako na celek, ale pouze na zmíněné scény. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Časť natáčania v Toulouse bola nakrátko narušená sporom medzi miestnymi komparzistami a spoločnosťou Capitole Productions so sídlom v Auzielle, ktorá ich najala v mene hlavných producentov filmu. Najmenej jedna scéna bola v dôsledku toho zrušená. (Arsenal83)
  • Zámok Vianden v Luxemburgu sa stal fiktívnym zámkom Duchamps, kde sa odohráva vrcholná akčná scéna filmu. Starosta Viandenu bol po natáčaní veľmi nespokojný so škodami, ktoré hrad scénami utrpel. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od října do listopadu ve Francii (ve městech Cassaigne, Miramont-Latour, Auch, Sarlat-la-Canéda, Toulouse, Tillac, a v oblasti Midi-Pyrénées a Gersu) a v Lucembursku ve městě Vianden. (GASTON73)

Reklama

Reklama