Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Muso 

všechny recenze uživatele

Novodobá romantická kravina, ktorá sa chce hrať aj na komédiu. Nič nové vám tento film nedá, od začiatku presne viete kam to bude smerovať, ťažko budete hladať scénu na ktorej sa zasmejete a kvôli dvom pekným záberom hôr sa tento film skutočne neoplatí sledovať. Pre všetkých so sklonom k masochizmu ako vyšité. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený novomanželský filmový pár :-D. Jen tihle dva mladí herci mohli stvárnit něco tak jedinečného. Tom Leezak a Sarah McNerneyová oba z jiné společenské vrstvy ale jak se říká láska dělá divy :-). Rodičům se však volba jejich dcery ani trochu nelíbila, protože doufali,že se provdá za skvělou partii Petera-pohledného a hlavně bohatého obchodníka. "Náhodou" se potkají na líbánkách v Itálii a přes veškeré příhody a nešťastné náhody mladého páru si Sarah Peter získává svou "dokonalostí". Nebyla by to správná romantická, karamelová záplava, kdyby se "nerozešli" a Tom Leezak by nepřijel a neztropil histerickou scénu před bránou domu jejich rodičů. Mám i přes veškeré předsudky velmi ráda tento film a hlavně tyto dva herce Brittany Murphy a Ashtona Kutchera a velmi mě mrzí,že jim to spolu nevyšlo a že to s Brittie dopadlo tak špatně. K připomenutí této velké herečky mi musí však stačit tyto (dle hodnocení) béčkové filmy a tak za mě 95%. ()

Reklama

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi vůbec nesednul. Možná, že by byl lepší, kdyby hlavní roli svěřili někomu výraznějšímu a talentovanějšímu než je hrozný Ashton Kutcher a kdyby jeho postava nebyla typický "tupý Američan"... ale to pochybuju. Tohle téma by zřejmě bylo skvělé v rukou lepšího scénáristy a režiséra. Líbánky mě vyloženě zklamaly. ()

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher je tak nesnesitelný, že se divím hlavní hrdince v podání Brittany Murphy, že po něm ten popelník nehodila hned v úvodu, což by podstatně snížilo stopáž filmu a zároveň by se zvýšila pravděpodobnost, že pokud by se Ashton totiž nacházel po celou dobu v agónii, možná by film dopadl líp. Hvězdička je za fotogenické Benátky. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Ak by som toto mal pozerať s priateľkou tak by sme sa asi pohádali. Inak herecké dvojica sympatická ,ale to určite nestačí nato aby film uspokojil a splnil moje požiadavky. Bola tu snaha o vtipné dialógy a scény ,ale jediný kto sa na nich zasmial boli herci vo filme u mňa vládlo počas týchto scén trápne ticho. Filmu dávam 30%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

Reklama

Reklama