Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

dopita 

všechny recenze uživatele

Pohříchu velmi nepovedená recyklace Smrtonosnej pasti. Akce ve filmu moc není a když už, tak za moc nestojí. Van Damme se filmem tradičně potácí jak chcíplej pes. Že neumí hrát by se dalo pochopit, ale že je nesympatickej až hanba, to už mě sere. Kulisa hokejové arény je docela originální (i když pokud jde o hokej, tak to je k smíchu) a titulní záporák se s tím příjemně nesere. Měl toho Van Damma na konci sejmout, hned by to bylo veselejší... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ulítlá zábava, ale nevěřím, že to Hyams myslel vážně. :-) Jak se dívence odráží v brýlích ten výbuch vrtulníku, to je přece úžasný záběr. :-) Škoda utahaného začátku, měla to být prdel už od začátku, i když chápu, že všechna ta traumata v amerických filmech se rovněž výtečně parodují. A i když chvílemi (podle mne chtěně) patetické, přesto hodně napínavé. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Gene Quintano. Kamera : Peter Hyams. Hudba : John Debney. CHYBY VE FILMU - 1 - Během filmu se několikrát golmanu Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. 2 - Když na konci filmu padá vrtulník do stadionu, tak si můžete všimnout, že na vrtulník má hodně krátke vrtule. CITÁT - Jeden civilista. A lóže je plná kandidátů.......... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle Van Dammovu Smrtonosnou past v hokejové hale vychutnal v plné kráse a přihazuju jednu hvězdu k těm třem co mi zde svítily. Důvod je zcela jasnej! NOSTALGIE! Van Damme se mnou prožil celý dětství a já se k němu v dnešní přeplácané době plný digitálu a všelijakejch zbytečnejch vymožeností vracím a vychutnávám si laciný triky a silný údery v parádním béčkovým trháku! Navrátili se mi vzpomínky na souboj s maskotem tučňáků, na Jeanovi golmanský dovednosti, ale taky na mojí sbírku hokejových kartiček, kde mě vyzařovala jedna pozlacená s Lucem Robitaillem, o kterým se zde docela dost mluví. JCVD v nejlepší formě! 75% ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s belgickým fešákem, pro který mam prostě slabost, i když je film narvaný všelijakými klišé (Např. hrdinovo trauma) a patosem, který na nás mává z každé druhé věty. A ani fakt, že se jedná o dost silnou vykradačku Die Hard mi nevadí, protože je tu slušná akce (Bitka s maskotem Tučňáků nemá chybu a třeba průnik do lóže nebo finále s vrtulníkem jsou také zdatně natočené momenty). Za pochvalu rozhodně stojí Hyamsova kamera, kdy občas vykouzlí hodně zajímavé záběry (Kamera se zvedne od ledu až ke střeše, kde se jen tak tak drží svaly z Bruselu a Van Dammův pobyt na ledě je taky skvěle odvedená záležitost.). Pochválit musím i fakt, že si film nesnaží hrát na nic jiného než na zábavné béčko, kterému k dokonalosti chybí jen lepší hlášky. Mozek velí 3*, srdce 4* a já se nostalgií vždy nechám rád unést. ,,Co uděláš? Namočíš mě?"-,,Né." P.S. Potěšilo mě i to, že se hráč s číslem 68 dostane několikrát do záběru a často je zmiňován i v komentáři. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Jednička v brance Pittsburgu má na drese číslo 35. V zápasu jej vystřídá brankář s číslem 31. V době, kdy má být na ledě brankář s číslem 31, se v jednom záběru objeví brankář s číslem 35. (zdeny99)
  • Luc Robitaille si ve filmu zahrál sám sebe. Hráč se zapsal do historie jako nejproduktivnější levé křídlo v historii NHL a v roce 2009 byl uveden do hokejové síně slávy v Torontu. (Luky-7)
  • Během filmu se několikrát brankáři Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. (Terva)

Reklama

Reklama