Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film má výborný příběh, uzavřený prostor trochu připomene smrtonosnou past, ale jen trochu. Akčnách scén je zde dost, nejsou nějak velké, spíš jde o zajímavé souboje. Akce mohlo být víc, ale nevadí. 1/3 filmu je zajímavá, hezký slušný rozjezd. 2/3 filmu má menší tempo, ikdyž je zde dost soubojů. Zato 3/3 je asi nejlepší - hromada akce, velké napětí. Hudba slušná. Záporák byl též výborný, především zazářil JCVD. Škoda, že film neměl lepší spracování a dořešenost, kdy teroristé hrozili velkou hrozbou, přišlo mi to nevýrazné a ani nebyla cítit atmosféra v tomhle případě. Ale nevadí, stejně je to stará dobrá klasika, která nikdy neomrzí. Proto hodnotím na 80% = **** ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Casy, ked Van Damme spadol do najvacsej filmovej zumpy, su krasne predvedene v tomto Filme. Reziser Peter Hyams je slabota sam o sebe /na konte ma tusim Time COP/, scenar je naprosta zufalost, akcna scena iba jedna. Vo filme je plno nelogicnosti : personal kuchyne ma "padla" a hned o chvilu, ked sa Van Damme bije s teroristom, vari sa voda, smazia sa hranolky...... Od odpadu film zachranila len ta 1 akcna scena a vybuch. 5 % ()

Reklama

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Tohle byl, myslím, zlomový film JCVD. I jeho předchozí filmy byly samozřejmě hrozné, ale tohle byla naprosto nehorázná fraška (scény typu zpomalený záběr na hráče, který v poslední vteřině utkání dává vítězný gól byly těžce přes míru), po níž se Van Dammovy filmy definitivně usadily v regálech videopůjčoven (kusy jako Inferno či Replikant). Jestli to byl přímý důsledek ohlasu na tento film, nevím. Každopádně Náhlá smrt je hodně hodně špatná (i na Van Damma). ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Solidních 50%. Jasná snaha o kopii první Smrtonosné pasti. Samozřejmě ne příliš zdařilá. Chybí hlášky, trošku více napětí, více akce a i trošku soudnosti při některých nereálných scénách. Na druhou stranu to nebylo až tak špatné, celkem dobře se na to koukalo a nenudilo to. Prostě takový mírný podprůměr. Howgh! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Náhoda chcela, že som natrafil asi na jediný z tých"slávnejších" filmov od JCVD, ktorý som nevidel. Ako fandu hokeja ma prilákal hlavne fakt, že sa dej točí okolo štadióna, ktorý obsadili teroristi. Dejová linka je ako cez kopirák a podobnosť z filmom Prepadnutie v pacifiku je očividná. Záporák P. Boothe už má nejaké skúsenosti s hajzlíkmi, ale úroveň sklamania či nadšenia ovplyvňuje hlavne priehľadný a slabý scenár, podľa vzorca ktorých vzniklo množstvo podobných filmov. Remeselne, technicky i príbehovo iba na ledva-ledva priemernej úrovni, takže iba na jedno pozretie. Slabé tri hviezdy. 50%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Během filmu se několikrát brankáři Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. (Terva)
  • Prvního brankáře Brada Tollivera si zahrál Jay Caufiled, tehdější hráč Penguins. V NHL odehrál pouze 208 zápasů na pozici pravého křídla. Vstřelil 5 gólů,  zato ale nasbíral 759 trestných minut. (Luky-7)
  • Luc Robitaille si ve filmu zahrál sám sebe. Hráč se zapsal do historie jako nejproduktivnější levé křídlo v historii NHL a v roce 2009 byl uveden do hokejové síně slávy v Torontu. (Luky-7)

Reklama

Reklama