Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dosť podhodnotený film. Na druhu stranu to nie je ani žiadny zázrak, ale štandard Van Dammeoviek to splňa. Príbeh je v podstate taký Die Hard len na štadióne NHL. Žán klod si tu zahrá s Jágrom, či Francisom na par minút o Stanley Cup, vychytá pre Pittsburgh dôležitý nájazd, medzi tým zneškodní bomby a ešte aj natrhne všetkým teroristom riť. Nič viac nič menej, jednohubka. 60% - 3* ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Spomedzi filmov v hlavnej úlohe s JCVD jeden z tých lepších, alebo inak povedané, jeden z tých menších prúserov. K pozitívam radím aj to, že miestami sa na tom dalo i slušne zasmiať (ktovie, či to tak tvorcovia filmu aj plánovali a chceli), na um mi príde napríklad scéna s maskotom Pittsburghu Penguins. Celkovo za plus hodnotím aj nápad zasadiť to do prostredia hokejovej arény. To je ale asi tak všetko, inak to bola klasická van-dammovka "se vším všudy". 40% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No je to sice ptakovina to nezpochybnuju ale stejne se mi zda mistni obec k tomuto snimku ponekud prehnane kriticka Zan je tady jeste velkej pan hasic co zkope falesnyho tucnaka zneskodni bomby a jeste si vystrihne vedlejsak v hokejovy brance a zaporak Powers Boothe je proste bozi a pokud nekomu vadi kour staci rict ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se vlastně jen proto, že se film odehrává v hokejovém prostředí, a navíc fandím Pittsburghu, který zde sehrává onen zápas o Stanley Cup. Ovšem vyklubalo se z toho typické béčko, jakých je na světě dost a jaké moc nevyhledávám. A ani ten hokej to nijak nezachránil, samotná akce taktéž za moc nestála. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Komentare Meliese a Tom Hardyho jsou naprosto vycerpavajici a dokonale vypovidajici o povaze tohoto "majstrstyku", osobne mi nejvice bizarni prisla scena zaskoku v brance Penguins. Presto se take nemohu ubranit pocitu, ze jde o jeden z tech lepsich Van Dammeho snimku. Ale po druhem shlednuti bych treba sel az na jednu hvezdicku, kdo vi... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Luc Robitaille si ve filmu zahrál sám sebe. Hráč se zapsal do historie jako nejproduktivnější levé křídlo v historii NHL a v roce 2009 byl uveden do hokejové síně slávy v Torontu. (Luky-7)
  • Ve filmu zazněla spousta jmen tehdejších hokejistů. Na straně Pittsburgu to byli Jaromír Jágr, Martin Straka, Ron Francis, Luc Robitaille, Ulf Samuellson, Matt Cullen a Nicklas Sandstrom. Na straně Chicaga to byli Ed Belfour a Chris Chelios. (zdeny99)
  • Honorář pro Van Damma činil 5 milionů dolarů.Film vydělal 29 milionů dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama