Reklama

Reklama

Nemesis

  • USA Sam Was Here
Horor / Mysteriózní / Thriller
Francie / USA, 2016, 75 min

Práca predajcu v americkej púšti je nepríjemná, o čom vie svoje hlavne Sam (Rusty Joiner). Ten to má naozaj ťažké, pretože dostať sa v týchto podmienkach k zákazníkovi je nesmierne komplikované a navyše to vypadá, že sa mu i každý vyhýba. Jeho marketingu vôbec nepomáha ani skutočnosť, že sa v rádiu opakujú oznamy o tom, že sa v oblasti pohybuje sériový vrah. A najväčší šok prichádza vo chvíli, keď v rádiu oznámia, že jeho meno je Sam. (Marceloo)

(více)

Recenze (29)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Asi se mi nepodařilo odhalit nějaký hlubší význam či co, každopádně já viděl jen cesťáka, který z jakéhosi záhadného důvodu prodává cosi uprostřed liduprázdné americké pouště, kde ho občas prohání banda naprosto neschopných idiotů v gumových maskách. No a vzhledem k tomu, že nějaké ty naháněčky dostaly jen minimální prostor, většinu filmu jsem prozíval. 10% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororovo nudná, mdlá hatlanina, ktorá sa snažila tváriť veľmi múdro a na záver diváka "šokovať" svojim rozuzlením. Neviem, asi som to moc nepobral, ale väčšinu času som sa nudil, aj keď netvrdím, atmosféra opusteného púštneho vidlákova bola celkom fajn. Ani predstaviteľ hlavnej postavy nebol najhorší, vďaka týmto dvom veciam slabučký priemer. Lepší režisér však z toho mohol vydolovať podstatne viac. 50/100 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepodstatnost děje mi v případě snímku „Sam Was Here“, který je někdy uváděn také jako „Nemesis“, přišla celkem zásadní, protože tohle je film, který potřebuje, aby měl silný děj. Příběh má skvělý začátek, ale bohužel se z něj nepodařilo vykřesat i skutečně dobrý film. „Sam Was Here“ zůstává něčím na půl cesty, co ke konci už netáhne a svou podivností nedokáže táhnout. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Scénář by to byl asi dobrý, kdyby to nebyla jen kostra, protože mi přišlo, že se ten nápad stejně nedotáhl moc do konce a v podstatě nedostaneme žádné odpovědi. Má to hodně lapsů, které nebyl režisér schopný vyřešit. V podstatě Nemesis skončí ještě dřív než stihne začít. V průběhu je to ale značně znepokojivé, musím pochválit hudbu a že mi to uteklo, ale jak jsem řekla, moc se tam toho nestane. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Představte si klasickou pouštní epizodu Twilight Zone roztaženou na 70 minut okořeněnou synthwave soundtrackem francouzskejch Christine. Bohužel se i přes malou stopáž skoro nic ve filmu neděje a moc se tomu nedaří ani v atmosféře, ta je nakopnutá až v posledních minutách kdy se těšíte na nějaký vysvětlení který však nepřijde, a tim nemyslim že film má volnej konec, ono to prostě nějak skončí a jako divák nemáte šanci pochopit ani jednu minutu filmu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama