Reklama

Reklama

Nevesta

Trailer 2

Jediná věc, která dělí Nasťu a Ivana od svatby, je požehnání ženichových rodičů. A tak Ivan svou milou veze k jeho rodině, která žije v malém, téměř opuštěném městečku. Nasťa plná očekávání ale netuší, že začne všeho brzo litovat. Hned po příjezdu Ivan zmizí, jako by se vypařil, a budoucí nevěsta obklopena jeho podivným příbuzenstvem začíná tušit, že vše není úplně v pořádku a že na únik je zřejmě příliš pozdě... (FAITH.BABE)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (74)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Tak oproti modernej USA hororovej tvorbe je Nevesta nadpriemerne kvalitná a prekvapujúco atmosferická záležitosť. Vidno, že Rusáci si dali záležať a po technickej stránke zvládli film na jednotku. Nič nové ani extra, to nie, ale ja som spokojný najmä s atmosférou a vhodne zvoleným prostredím. Potešili aj neokukaní ale kvalitní ruskí herci a krásna predstaviteľka hlavnej postavy. Miestami je to aj pekne desivé s prichádzajúcim koncom dej krásne graduje. Scéna v truhle je top!!Hororovému fanúšikovi by tento ruský výtvor újsť rozhodne nemal. Veľa ich totiž nevznikne. 60 %!! ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ivánek si bere Nastěnku, ale jejich lásce stojí v cestě zlá ježibaba bo přímo čarodějnice, která navíc manipuluje tlupou lotrasů a odehrává se to v Rusku. Nezní vám to povědomě ? Jako jestli tohle není jasnej Mrazík tak fakt nevim. Hlavní herečka, tedy Nastěnka, byla nicméně opravdu velice šukézní suka a jako bonus dokonale blbá, což z ní dělá lákavou partii pro nejednoho Ivana. Robátka ve filmu maj asi tak velkej význam jako kdybych já šla helfnout basketbalovýmu týmu - jsou tam úplně k hovnu a navíc se tvářej, že tam ani bejt nechtěj. Babuška Jaguška moc šukézní není, ale zase je docela Bubu a bafnout na mě v hluboké noci v hluboké tmě tak se hluboce zeseru. Rejžovi tleskám svejma žlutejma packama za logiku, krásně mu došlo, že do hororu logika nepatří a tak si jede co chce kdy chce a jak chce. Jen ten děda Mrazík mi tam chyběl, mohl třeba se svoují berlou prozkoumat ježibabčin plesnivej ánus. To by byl horor !! ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu sice zrovna nehýkám nadšením, ale potom, co jsem shlédl ruské Zaščitniki, šlo vlastně o docela milé překvapení. Jasně, mladá blbka ve starém baráku+ fakt divná rodina není ničím objevným, takže body za invenci si u mě scénář nepřipíše, ale opravdu jsem čekal mnohem horší výsledek. Takhle jsem se sice nebál, ale bavil jsem se dost slušně, jen mi bylo trochu líto, že se "Tiger" víc neodvázala, protože má postavu výrazně hezčí než obličej. 3*+ ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Vypíchl bych jediné pozitivum, že film nevypadá levně a celkově se povedla vizuální stránka. Vše kazí herecký amaterismus, postavy, které ničím neosloví a do toho příběh, který pořádně nemá hlavu, patu. Za celou dobu ve mě duchařina nevyvolala žádné napětí a to i přes dobře udělaný přízrak mrtvoly. Jako by se režisér piplal s technickou stránkou, ale zapomněl na vše ostatní.......4/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič prevratné, no tiež som ani nečakal, že to bude takto hlboko podpriemerné. Celý film by sa dal rozdeliť na akési ostrovčeky so slušne alebo aspoň priemerne zvládnutými hororovými scénkami, kde sa človek aj sem tam trochu zľakne alebo ho mierne zamrazí, ktoré plávajú v oceáne všeobecnej nudy a akéhosi uplácaného deja, ktorý nemal ani hlavu ani pätu, pričom všetko okolo tej rodinnej kliatby mi prišlo chaotické a nedomyslené. Škoda, potenciál by tu bol, hlavne čo sa týka hercov, prostredia a prvotného nápadu s tými fotkami. No to by ale k tomu bolo treba prepracovať scenár. A tiež sa prikláňam k názoru, že celý dej mal byť zasadený do 19. st., atmosfére by to určite len prospelo. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočený podľa skutočných udalostí. (Slunkoo)

Reklama

Reklama