Reklama

Reklama

Nevesta

Trailer 2

Jediná věc, která dělí Nasťu a Ivana od svatby, je požehnání ženichových rodičů. A tak Ivan svou milou veze k jeho rodině, která žije v malém, téměř opuštěném městečku. Nasťa plná očekávání ale netuší, že začne všeho brzo litovat. Hned po příjezdu Ivan zmizí, jako by se vypařil, a budoucí nevěsta obklopena jeho podivným příbuzenstvem začíná tušit, že vše není úplně v pořádku a že na únik je zřejmě příliš pozdě... (FAITH.BABE)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (74)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Tak oproti modernej USA hororovej tvorbe je Nevesta nadpriemerne kvalitná a prekvapujúco atmosferická záležitosť. Vidno, že Rusáci si dali záležať a po technickej stránke zvládli film na jednotku. Nič nové ani extra, to nie, ale ja som spokojný najmä s atmosférou a vhodne zvoleným prostredím. Potešili aj neokukaní ale kvalitní ruskí herci a krásna predstaviteľka hlavnej postavy. Miestami je to aj pekne desivé s prichádzajúcim koncom dej krásne graduje. Scéna v truhle je top!!Hororovému fanúšikovi by tento ruský výtvor újsť rozhodne nemal. Veľa ich totiž nevznikne. 60 %!! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme konečně pořádnej horor s tajemným rituálem a hraní si s mrtvými. Tady bych to posunul mnohem dál než privilogovanej horor Děsivé dědictví, tohle je přesně ten tip co můžu, co mě baví. Víc netřeba dodávat. PS Tak, že se hlavní představitelka líbila Linh https://www.csfd.cz/diskuze/627444-zrete-300-nejhorsich/ o tom netřeba spekulovat i mě se líbila a to nejsem lesba. Dále, jak to Vána vydržel, že byla furt pana, jo nevydržel….Tak hezký filmový zážitek všem . ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zlá tchýně: A než kohout zakokrhá, zmocním se tě, bububu - jinak ti, moje milá, vlasy vyškubu! Nasťa žádá kohouta: Prosím tě, kohoutku milý, musím žít ještě chvíli.. Kohout odpovídá: Kohouti jsou malí páni - Hollywood řídí kokrhání.. Poutavý prolog či neotřelé prostředí ruského venkova je zneutralizováno použitím klasických žánrových šablon a motivů (spiderwalk, trhavé pohyby a ječení nyní vyděsí leda předškoláka). Koneckonců, i ta maminka vypadala, že už kdysi bafla na Harryho Pottera.. Ha! Ivan! Přišel čekán, zván, Nastěnku odpanil a mě tím zahubil.. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Podle mě nepříliš zdařilý horor, který mě příliš neoslovil - dílem kvůli nesympaticky obsazené hlavní hrdince, dílem kvůli špatným hereckým výkonům celého castu. Celkově to působí dost šlendriánským dojmem a vyjma několika úvodních minut - které mi skutečně přišly strašidelné (na rozdíl od toho ječícího bubáka v závěru, který je strašně směšný) - tam není jediný moment, který by nějak víc utkvěl v paměti. Toto je film, který se z hlavy asi vykouří hodně rychle. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvadsiateho štvrtého mája roku 1839 ruský chemik a lekár Joseph Gamel, vystupujúci na Ruskej akadémii vied v Petrohrade, informoval o neobvyklých vlastnostiach halogenidu striebra naneseného na fotografickú dosku. Podľa jeho zistení, negatív bol schopný zachytiť nie len svetlo, ktoré naň dopadalo, ale ešte i niečo naviac. Energiu, ktorú ľudia od nepamäti nazývali duša. Akademická obec sa Gamelovi vysmiala, ale čoskoro sa objavil nový zvyk. Mŕtvi boli fotografovaní s očami namaľovanými na ich viečkach. Verilo sa, že týmto spôsobom je možné oklamať smrť. Bŕŕŕ, to je teda fakt morbidne mrazivé. No a práve týmto pseudo vedeckým mýtusom sa nechal inšpirovať ruský režisér Svjatoslav Podgajevskij, keď v roku 2017 natočil snímok "Nevesta" (Невеста). Je to výborný, atmosferický, duchársky horror. **** ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Pre predstaviteľku Naste Victoriu Agalakovu to bola prvá práca na filme určenom do kín. (cica)
  • Film je natočený podľa skutočných udalostí. (Slunkoo)

Reklama

Reklama