Reklama

Reklama

Ghostland

  • Austrálie Incident in a Ghostland (více)
Trailer 2

Beth a Vera jsou sestry, které se společně s matkou stěhují z města na venkov, kde zdědily po tetičce dům. Beth se věnuje vymýšlení a psaní hororových povídek. Zato Vera je teeneger jak se patří "do větru". Proto je matka musí krotit na každém kroku, protože jsou věčně v sobě. Na benzínové pumpě si v novinách přečtou, že v okolí řádí vrah. Ten navštíví i jejich dům, protože ho Vera vypočítavě urazila grimasou na silnici, když je předjížděl. Nyní musí sestry spojit síly, aby porazily společného nepřítele. (Rodriguez)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (257)

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, chvíľu mi to prišlo ako zbytočne zmätočné, ale na konci to do seba krásne zapadlo. I tak si však myslím, že to v tomto smere bolo trochu ťarbavé. Tiež by som privítal viac napínavých a krvavejších scénok. Na druhú stranu ale záporáci boli fantastickí. Lepší priemer. 65/100 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Drsný a intenzivní survival horor, pokoušející se ozvláštnit/obměnit velmi prosté schéma home invasion filmů. Na jedno zhlédnutí ta hra s divákem funguje obstojně (hlavně v první polovině), ale na konci si uvědomíte, že jako celek je to vlastně jen o trochu méně banální než většina ostatních tematicky spřízněných filmů. V Mučednících a Tajemném muži si Laugier pohrával s žánry i diváky přeci jen zajímavěji (i když bych s jistotou netvrdil, že jsou to celkově lepší filmy). V případě Ghostlandu ale bohužel momentálně nevidím žádný silnější důvod pro další projekci. 70 % ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem postrádal logiku, ale co se intenzity hrůzy týče, tak opravdu špička. Je to velmi krutý a nepříjemný snímeček, takže nic pro bábovky. Za mě akorát postrádá nějaký prvek, pro který bych si měl Ghostland zapamatovat a třeba se měl i chuť se na něj podívat znovu. To tam bohužel není. Zůstává mi z toho jen nepříjemný pocit. 60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po famóznom "Martyrs", spackal Pascal nijak mimoriadne výrazný, vraj thriller "The Tall Man", a tak moje očakávania v podobe "Ghostland-u", boli minimálne "nijaké". Titulok nezavádza, dokonca by som povedal, že je dokonalým vyobrazením toho, čo sa v tomto snímku odohráva. Rozoberať to však nebudem, lebo rovnako ako "ricci.s", aj Ja som názoru, že bez "spoilerovania" by to skrátka nešlo. Samotný snímok je voľne dostupný v ruskom jazyku, čiže tí, čo sa na ZŠ pred desiatkami rokov učili horšie ako ostatní, budú v menšej výhode ;) Čo sa filmu týka, ide skutočne o veľmi slušnú hororovú zábavu pre "dospelých", no rozmýšľam nad tým, čo také mimoriadne "Ghostland" ponúka, čo by som už predtým niekde nevidel. A viete čo? Na nič som neprišiel .. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pascal Laugier si pred 10 rokmi v podobe skvelých Martyrs nastavil latku vysoko a odvtedy sa mu akosi nedarí prekročiť svoj vlastný tieň. Nestalo sa tak ani v prípade Incident in a Ghostland, hoci sa v princípe nejedná o zlý horor. Laugierovi tu vyšiel jeden prekvapivý dejový zvrat a vydarila sa mu tiež jedna pomerne znepokojivo pôsobiaca scéna (magor vs. bábiky), to je však asi tak všetko, čo divákovi z Ghostlandu výraznejšie utkvie v pamäti a ostatok je iba tradičné (sub)žánrové klišé. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Kanadě v provincii Manitoba. (bianci)
  • Herečka Taylor Hickson se při natáčení zranila o skleněné dveře a kvůli úrazu později zažalovala produkci. (Tomas_TM)

Reklama

Reklama