Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrtého července se v pozdních nočních hodinách vrací domů z venkovní slavnosti Teena Maguireová (Anna Hutchisonová) s dvanáctiletou dcerou Bethie (Talitha Batemanová). Nad hlavou jim svítí měsíc a probleskují zbloudilé petardy z ohňostrojů, jejichž praskání je stále slyšet ve vzduchu. Rozhodnou se vydat zkratkou přes oblíbené a neklidné místo, které Teena často navštěvovala na střední škole. Nebyl to ovšem dobrý nápad, protože tam narazí na bandu zločinců, kteří Teenu brutálně znásilní a Bethie tomu musí s hrůzou přihlížet. Jako první dorazí na místo činu detektiv John Dromoor (Nicolas Cage), který se s Teenou krátce předtím seznámil. Je to vdovec a válečný veterán, který má osobní zájem na tom, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, zvláště poté, co si gang najme úlisného, protřelého právníka Jaye Kirkpatricka (Don Johnson), který je podle všeho schopen muže očistit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Othello 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že mám sadistickou slabost pro tyhle nízkorozpočtová béčka, které se snaží být hrozně závažná a snaživý režisér se v nich snaží vehementně uplést z hovna bič, ale ty sračky se mu rozpatlávaj po prstech, padaj na zem a když už držej u sebe, tak vůbec nemrskaj jak by měly. Vengeance: Never Go Fully Retard Name má pár efektních, nekompromisních scén a záběrů, které dávají najevo, že na rozdíl od zbytku štábu alespoň režisér bral celý projekt alespoň trochu vážně. Takže například úvodní (a jinak úplně zbytečné) chytání padoucha či odpravení posledního zloducha donutí uznale pokývat hlavou. Zbytek je strašnej maglajz s příšerným vedením herců nevalných kvalit (kdo obsadil matku násilnických bratří zaslouží odevzdat castingovou průkazku), podivuhodným řazením scén a bez jakékoli gradace. Vidět ale po delší době zase Nicolase Cage v něčem takovym je paráda srovnatelná s návštěvou muzea mučících nástrojů, takže jsem smířlivý. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Niklas mi už príde byť riadne vyšumelý. Aj v scénach, keď má nahodiť výraz boha posmty sa tvári jak zmoknuté kura na pieskovisku. Samotný film je potom asi taký dobrý ako herecký výkon jeho hlavného protagonistu. Skrátka klasická hollywoodska pásová produkcia, na ktorej producenti trhnú nejaké drobné a ja pri jej pozeraní večer zaspím. 40 % ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Všechny plakáty lákají na Nicolase, který má však ve filmu vedlejší úlohu a do příběhu vstupuje nárazově. Celé by to asi fungovalo i bez něj, neboť jsem nepostřehl jediný výraz obličeje, který by jeho tvář rozpohyboval. Ústřední motiv spíš evokuje pocit epizody z detektivky, jen je tu více dbáno na psychiku oběti. Ps. To dítko mělo asi nejvíc rozumu ze všech, chovala se dospěle. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

Tak jsem (přiznám se že místy trošku zrychleně) prosvištěl nového Mikuláše Vendetového (mám ho obecně celkem rád) ... ale tak jo ...škoda jen že to nebylo aspoň poctivě jednorozměrné ... ale i těch 0,5-0,75 je taky ok ... :) Dozadu vyfouklý účes nabarveného kohouta s permanentním výrazem bolestného utrpení po nechtěném snesení dvou vajec naráz ... škoda jen že přes to všechno se Klecík v součtu nezmohl na nic aspoň trochu sofistikovanějšího než rychlá rána z metru do hlavy ... aniž by při tom sebeméně hnul svou pečlivě utrápenou brvou ... Mrknul jsem pro zajímavost na režiséra tohoto svěžího opusu - vskutku impresivní kredenciály :D A ten závěr ! "I hope you will never need MY services" , procedil Mikuláš temně a z hlubin zachvěla se země ...:) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Partička středozápadních vidláků zase multiotvorově obšťastnila nějakou tu vyrachtanou vesnickou roztleskávačku / šlápotu jménem Pegysů a zdá se, že jim ten milý gangbang v pohodě projde. To by ovšem nesměli zkřížit bércové vředy inspektoru Derrickovi … Aha, tak ne, teď jsem se dočetl, že to prý byl Mikuláš Klec, který jen začíná vypadat jako zoufale obarvovaný stranický funkcionář z Východního bloku. Sice hraje hovno a jen se celou dobu tváří, jako by právě před chvíli documlal žalud řádně žluklému šedesátiletému bezdomovci, ovšem v kontextu jeho nedávných sračkopočinů je tato stupidně jednoduchá kokotinka a zombí defilé hereckých mrtvol hotovým mástrpissem. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama