Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel žije se svou panovačnou matkou ve vile nad městem. Žil by tak i nadále, kdyby nepotkal půvabnou Paquitu. Žárlivá matka se při jejich sledování v zoologické zahradě nakazí exotickou chorobou z Ostrova lebek, umírá, ale brzy vstává z mrtvých. Začíná milostný příběh dvou mladých lidí, jejichž láska musí překonávat ty nejtěžší překážky. Nestaví jim je do cesty jenom živí, ale i živí mrtví. Matka mění lidi v oživlé mrtvoly a dává tak do pohybu řetězovou reakci komicko-hrůzných událostí. Při nich je jisté jenom jedno: tolik krve i zuřícího mrtvého masa tady ještě nebylo! Je to nebezpečný balanc mezi smíchem a zděšením, při němž divákovi krev šplíchá do rozesmátých úst. Nenasytní zombie se potácejí prostorami vily a zastavit je vyžaduje celého muže a jednu sekačku na trávu. (Filmexport)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (949)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na něco takového člověk do smrti nezapomene. Nejnechutnější film, který jsem kdy viděl. V druhé polovině už téměř není chvíle kdy nestříká hnis, krev a jiné tělesné tekutiny. Závěrečné krvavé inferno už pouze dává třešničku na dortu všemožných hnusných a zvrácených nápadů. Ano, je to neskutečně nechutné, hnusné a vyloženě k zblití, ale proč je to sakra rovněž svým zvráceným způsobem tak neskutečně vtipné. 70% ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná úchylárna, kde jedna nechutnost střídá druhou. Výborně obsazené jednotlivé bizardní postavičky, ať už hlavní hrdina introvertní zakřiknutý Lionel, jeho panovačná matka, strýček (Elvis) Les, Otec McGruder. Režisér se vyřádil i v obsazení postav, které jsou pro děj celkem bezvýznamné jako fašistický doktor kšeftující s oblbováky či zřízenec márnice ovládající balzamovací přístroj. Film je naprosto nabitý scénkami, které se nesmazatelně vryjou do paměti a vystačily by na pět celovečerních filmů jako kung-fu jatka na hřbitově, pozření, psa, ochutnávka pudinkového krému, soulož zombíků a mnoho mnoho dalších. Někdy kolem roku 1995 byl tenhle film jasná jednička našich studentských pařeb. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je kutovní pecka,kterou by měl vidět každý fanoušek hororu a taky každý fanoušek Petera Jacksona.Což já rozhodně nejsem.Pán prstenů a Hobit jde mimo mě,ale tohle se fakt povedlo.Škoda jen že s Petera už je pan režisér(hoolywoodskej) a takový film už od něho rozhodně čekat nemůžeme.Pro mě nekompromisně nejlepší Jacksonův film,který už zůstane nepřekonán. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Moja platonická láska z detstva, najvtipnejší alebo druhý najvtipnejší film, aký som videl vo svojom živote. Zhodou okolností tiež najkrvavejší. Sledovať Braindead je ako sledovať 50-ročnú nadržanú jeptišku, prichádzajúcu o panenstvo s Roccom Siffredim - ultimátna jazda po dekadencii a najzvrhlejšom humore. Mám alergiu na domáce zvieratká, ale jedno chcem mať doma stoj čo to stoj - potkaniu opicu zo Sumatry. A puding už mi nikdy nebude chutiť tak ako doteraz. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ve jménu páně vám nakopu prdel!..... Ťažko sa mi to hodnotí. Cítiť v tom obrovské nadšenie, hravosť a kvantum nápadov. Nebavilo ma to však a nebudem tomu dávať prepálené hodnotenie len kvôli tomu, že to tak hodnotia všetci (inak je to vo vačšine prípadov určite hlavne z nostalgie, lebo ak by niečo takéto vzniklo dnes, bolo by to v hnedých farbách). Je to naozaj veľmi krvavé a hnusné, ale ani raz ma to nevystrašilo, ani raz som sa nezasmial a veľa scén mi prišlo úplne prepálených a trápnych. Pravdaže to svoje kvality má a úmrtia a triky sú vymyslené niekedy naozaj zaujímavo, ale je toho jednoducho príliš veľa. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (27)

  • Film byl natočen za 11 týdnů. (ČSFD)
  • Rozpočet filmu byl cca 3 miliony dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama