Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (163)

soviczka odpad!

všechny recenze uživatele

A mně se chce něco napsat... Když ani takový fanda do kriminálek jako já díl nedokouká, je to hodně velký průšvih. Parta ve složení jeden totální pablb podle Prachaře, k tomu jeden nadrženec, obligátní blond kočička a jeden no name detektiv ještě o dost trumfla tým exotů z Temného kraje. Příští pondělí večer budu snad radši žehlit... Pokračování po dvou dílech 2. série: Už to mám! Už vím, na co jsou ta paka specialisté! Jsou to odborníci na amatérismus! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tuctový kriminální seriál očekávané úrovně. 1) Dvouhvězdičková první řada mě moc nenadchla. Druhá řada se už trochu zlepšila._____ 2) Když přihodím pár sexy herců, tak to nakonec na usmolené tři hvězdičky dosáhne. A kteří to jsou? 30letý Marek Adamczyk (vyšetřovatel Jan v první řadě), 27letý urostlý Jakub Štáfek (vyšetřovatel Lukáš, který nahradil Jana), 42letý Jan Zadražil (vyšetřovatel Jaroslav od druhé řady)._____ 3) 29.4.2020 - Později dochází k dalším změnám - místo unylého, ale milého Davida Prachaře přichází bakelitový Martin Dejdar. Ostatní členové týmu jsou také postupně vystřídáni za pro mě podstatně méně sympatické herce. A tak nakonec tu třetí hvězdičku zase odebírám. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Holt některé české detektivní seriály vypadají jako klonové... Stejní režiséři, podobný vizuál, stylová hudba. Zajímavé je, že tohle je předělávka patnáct let starého německého seriálu. Že to té nově stálo za to. Podle zdejší černoty jsem o ten seriál nechtěl ani zavadit, ale při práci lze poslouchat vše a tak jsem Specialisty (ten název je dost zavádějící) shledal naprosto průměrnými a fádními. 50%. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Tady vůbec nejde o to, že to je z produkce Novy. I ta občas vyplodí něco aspoň trochu koukatelného. I když teď mě zrovna kromě Kriminálky Anděl nic nenapadá. U Specialistů jde o to, že je to celé špatně. Ať už špatně napsané postavy, dementní dialogy, halabala režie nebo nervní kamera. Zápletky jak z mateřské školky už ani neřeším. Po odkoukaných 6. dílech mám dost. ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Seriál, který z popisu měl potenciál, bohužel ne vše funguje tak, jak má. Příběh je milionkrát okoukaný - navíc myslím, že seriálu konstrukce příběhů spíše ubližuje. Nicméně, jedna hvězdička je za pohledy na Prahu. Druhou hvězdičku získává seriál za hudbu a ta třetí je za obsazení Štáfka a Adamczyka. ()

Galerie (2 010)

Zajímavosti (37)

  • Sídlo kriminálky v seriálu se nachází v budově kancelářského komplexu Prosek Point v Praze na Proseku. (Karlos80)
  • Epizoda se natáčela na zámku v Dobříši. (skudiblik)
  • V každé epizodě můžeme slyšet alespoň 1krát, jak majoru Strouhalovi (Martin Dejdar) zazvoní mobilní telefon. (ČSFD)

Reklama

Reklama