Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (163)

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuctová variace na kriminálku s pěknou kamerou, několika dobrými a mnoha mizernými hereckými výkony na níž je nejdebilnější odpadové hodnocení řady zdejších rádobykritiků, kterým k odstřelení pořadu (jenž jak sami přiznávají ani celý neviděli) stačí to že jde o českou detektivku vysílanou na Nově. A tak klidně tu jednu hvězdičku přihodím, byť si to tohle dílko sotva zaslouží. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Holt některé české detektivní seriály vypadají jako klonové... Stejní režiséři, podobný vizuál, stylová hudba. Zajímavé je, že tohle je předělávka patnáct let starého německého seriálu. Že to té nově stálo za to. Podle zdejší černoty jsem o ten seriál nechtěl ani zavadit, ale při práci lze poslouchat vše a tak jsem Specialisty (ten název je dost zavádějící) shledal naprosto průměrnými a fádními. 50%. ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Český divák sežere i toho hovno, když mu ho hezky naservírujou. Český divák bude volit klidně i hovno, když mu rozdá koblihu. Nejhorší je, že už to není jenom český človíček, ale tenhle mor sem přišel kdoví odkud a velmi rychle se šíří. Jsou i teorie, že člověk používá jen 10% kapacity své mozkovny, ovšem pořady tohoto typu ho nenutí ani k používání oněch 10% a buňku po buňce mu ji jenom masakruje až nakonec mu zbyde jen jedna jediná osamělá mozková buňka, odsouzená bloudit jeho dutou mozkovnou až se z něj nakonec stane youtuber. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na český poměry až překvapivě solidní kriminální seriál. Samozřejmě kvalita dílů stoupá či kolísá s tím, kdo zrovna sedí na režijní stoličce, jací herci jsou v epizodních rolích a jak moc blbej nebo naivní je scénář, protože občas detektivové tápou a diváci už vědí dávno vo co de, ale to je i v jiných produkcích, natož v Čechách. Spíš mě opět zaráží těch 40% tady, jelikož kvalitou je to od Kriminálky Anděl nebo Policii Modrava a podobných sraček úplně někde jinde. Škoda, že potom Prachaře vyměnil Dejdar, to přeci jen ta mírná vyšší kvalita šla dolů a s odchodem ostatních herců, hlavně po smrti Čermáka nesledovatelné. Škoda, že sem se nestihnul přihlásit do komparzu ještě s původním obsazením. Nový obsazení znamená vlastně jiný seriál, třetí sérií se to mělo utnout.55%. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Přes spoustu odpadů a kritiky mě se první díl velice líbil. Výborná kamera, záběry z vrchu na Prahu a tramvaj, herecké obsazení, Asi jsem dle některých komentářů divák IQ tykve, ale když vidím, co hodnotí ostatní plným počtem, tam se mi chce taky blejt. Pokud seriál pojede ve stejném duchu jako první díl, tak se těším na další díly. Holt nelze se zavděčit všem, diváci už jsou doslova zblblí a vypatlaní ze všech těch komiksů, céčkových akčních blbin,trapných komedií, že se jim nelíbí už téměř nic. ()

Galerie (2 010)

Zajímavosti (37)

  • Monika Třeštíková (Tereza Osláčová) v příběhu zahyne pádem pod vlak, kterým syn kriminalisty Lorence přijel z Plzně a ona sama jím měla jet do Brna. Její smrt ale způsobila elektrická jednotka řady 471 známá pod názvem CityElephant, jenž je schopná jízdy jen na stejnosměrné napájecí soustavě, přičemž Plzeň leží na soustavě střídavé a až do Berouna by ji musela táhnout jiná lokomotiva. Navíc jde o vozidlo pro příměstskou dopravu, které se na dálkových spojích, jako jsou vlaky Plzeň-Praha-Brno, nepoužívá. (Martin_L)
  • Dvojice policistů Lukáš (Jakub Štáfek) a Zuzana (Zuzana Kajnarová) nastoupí do tramvaje na zastávce Otakarova a vystoupí hned na zastávce následující. Tramvaj je poté zablokována popelářským vozem v ulici Na Zámecké, což je ale hned za rohem od zastávky Otakarova a žádná jiná zastávka se mezitím nenachází. (Martin_L)

Reklama

Reklama