Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příjemně syrový, skutečný a k popukání legrační celovečerní debut z dílny Zoe Lister-Jonesové, vypráví příběh Anny (Zoe Lister-Jones) a Bena (Adam Pally), páru, který se nedokáže přestat hádat. Když jim jejich terapeutka doporučí, aby se pokusili překonat svůj zármutek netradičním způsobem, vzpomenou si na společnou lásku k hudbě. Při posledním zoufalém pokusu o záchranu jejich manželství se rozhodnou proměnit všechny své hádky v píseň a s pomocí souseda Davea (Fred Armisen) založí kapelu. Příběh o lásce, ztrátě a rokenrolu nabízí vtipný a chápavý pohled na současnou lásku, okořeněný vskutku chytlavými popovými melodiemi. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Marze 

všechny recenze uživatele

Plno sarkastického humoru, poctivých emocí a fenomenálnímpředstavení autora, režiséra, producenta a hvězdy Zoe Listera Jonese. Je to syrové, skutečné a je to příjemně strávený čas. Pokud jste někdy měli vztahové problémy, nebo kapelu (nebo obojí), vyvolá to na vaší tváři úsměv, protože je zde hodně věcí se s tímto hluboce poctivým filmem identifikovat. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Manželská dvojice, totální rozpad. Vyhoření, prázdnota. Zoufalá snaha se sebou něco udělat vede k neustálému zapalování dalších a dalších jointů a nesmyslným nikam nevedoucím dialogům. Ty jsou tak úmorné, že to ani nejde popsat. Načež založí kapelu, dojde k záblesku naděje a pak to jde zase do kytek. Dále jsem již nevydržel. Nevím proč to tvůrci museli vyprávět tak složitě a okecávat všecko stovkami zbytečných slov. 40% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Originálne, nápadité, sympatické, no proste fajný film. Americké komédie sú zväčša veľmi obmedzené a namiesto humoru človek obdrží len nával trápnosti. Tu bol humor síce miestami trochu tvrdší, ale väčšinou na vlnovej dĺžke irónie a sarkazmu, čo mňa osobne celkom bavilo. Dialógy boli síce občas trochu za čiarou, ale väčšinou pobavili a vystihli podstatu. Páčilo sa mi, že to nebola len tak čisto komédia, ale malo to aj taký dramaticko životný rozmer. Čo sa týka samotného námetu a zápletky, tak to bolo naozaj nápadité a originálne. Celkom dobrá manželská terapia sa takto ventilovať prostredníctvom kapely a textov o hádkach. Niektoré songy Bena a Anny boli dokonca aj celkom počúvateľné, a najmä vtipné. Záverečné sólo v podaní Anny bolo krásne emocionálne, hoci by si zaslúžilo oveľa lepšie hudobné aranžmá. P.S. Zoe Lister-Jones je fakt kočka :) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný film Z. L. Jones, ktorý dopadlo dobre a má svoje čaro. Problémy vo vzťahu sa riešia pomocou tvorby hudby, ktoré sú jednoduché a trefné. Zoe Lister Jones je vo skvelej forme jak z hereckej tak aj z fyzickej stránky (inými slovami, vypadá fantasticky). Film je dostatočne nezávislý a dokáže chytiť pozornosť diváka. Takže do toho, za pokus to stojí. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že je Zoe Lister Jones docela šikovná. Akordy na kordy je taková americká nezávislá jednohubka, ale docela je i zábavná. Má skvělý hlášky a kdyby vynechala pár zbytečných scén, byla by to docela i slušná komedie. Takhle je to ale na druhou stranu s celou její osobností tak, jak to cítila...a já to beru. Docela pobavilo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno