Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Accident man mě teda pořádně překvapil. Nečekal jsem, že to bude až taková pecka. A ani mi nevadilo to odlišné, nadlehčené pojetí se spoustu vtipných hlášek a scén. Děj je dost přímočarý a ničím nepřekvapí, ale to mi absolutně nevadilo. Soubojů zde máme dost, Adkins se skvěle předvede. Vše je krásně natočeno, žádný zbytečný zpomalovačky a další moderní zbytečnosti. Dojde tu i na pár přestřelek apod. Adkins zde má roli zabijáka a i si jí užívá. Po herecké stránce je na tom lépe než před tím. K tomu nám vévodí pěkná hudba, jak vystřižená ze starší doby než je tato. Nemůžu si pomoct, ale po Boykovi a Ninjech je tohle Scottův nejlepší film. Jen tak dál! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Blbina, obcas aj vtipna, C-ckoveho rangu. Z pociatku som to mal chut rovno vypnut. Keby to bolo myslene vazne, slo by to rovno do odpadu. Nastastie ide o srandu, ktora tvorcom obcas aj vyjde. Zvlast po stranke zvukovych efektov a zriedkavo podarenej hlasky. 40% Svoje publikum si to najde. Zvlast mladsie rocniky. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zabíjení lidí je pro Adkinse práce jako každá jiná. A po šichtě je ještě tak nakopnutej adrenalinem, že se musí jít někam porvat, aby to ze sebe dostal. Ale jinak je to klaďas a sympoš, charakterní, citlivý, se zásadami. To samý většina jeho kolegů v práci, která se schází v privátním klubu, kde spolu popíjí, i když spolu nemají absolutně nic společnýho, kromě tý svojí "práce". Bože chraň nás od dementních scénářů. Ale rvačky tam jsou skvělý, kvůli nim jsem to taky dokoukal. Nejlepší je rubačka Adkinse s pěknou a zlou blonďatou čubkou v kožených kalhotách. Je srandovní pozorovat, jak je najednou děsně pomalej a neohrabanej a dává si setsakra majzla, aby ji nemajznul doopravdy. ()

AD P 

všechny recenze uživatele

No mne ten celý koncept pripadá tak že : vytvorme postavu ala John Wick a dajme to do príbehu ako by od Guya Ritchieho , ale žiaľ celé to je už milión krát obohraté ... Na druhej strane od Scotta očakávame aby sa poriadne predviedol a to tento film spĺňa . Trocha ma sklamal MJW , ten mohol dostať rozhodne viac priestoru , ale za Adkinsa dávam 3*. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších akčňáků Scotta Adkinse, ke kterému si dokonce napsal sám scénář. Kromě Adkinse je ještě z herců velmi výrazný Ray Stevenson. Scénář je takový průměr v akčním žánru, ale je důležité, že tvůrci snímku to berou s nadhledem a umějí přidat vtipné vsuvky k tématu. Fajn béčková variace Johna Wicka - 75 %. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Na hřbitově během diskuse Mikea (Scott Adkins) a Charlie (Ashley Greene) upustí Mike šálek kávy na zem. O několik minut později, když Charlie odchází, je vidět, že šálek kávy je nyní na jiném místě. (Johnny.ARN)
  • Když se Mike Fallon (Scott Adkins) setká s Charlie Adams (Ashley Greene) v autobuse, je to autobus 150, což je typ Enviro 400, ale když si sednou nahoru, jsou zjevně ve starém autobusu typu Routemaster. (Johnny.ARN)
  • Když se kolem 50. minuty baví mladý Mike (Scott Adkins) s Big Rayem (Ray Stevenson) před jeho domem, jsou vidět v pozadí auta ze současnosti (Mercedes Benz třídy C třetí generace 2007–2014, Land Rover Freelander první generace 1997–2006 a VW Polo čtvrté generace 2002–2009), i když se děj odehrává v 80. letech. (DBlitz)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama