Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruth (Melanie Lynskey), deprimovaná zdravotní asistentka, se vrací z práce a nachází psí exkrementy na trávníku před svým domem, který byl vyloupen. Zloději odnesli stříbrné příbory a notebook. Ruth ztrácí víru v policii a trochu i v lidstvo jako takové. Začíná své vlastní vyšetřování a spojuje síly s nevyzpytatelným sousedem Tonym (Elijah Wood). Když lokalizují její ukradený notebook, sledují jeho signál do zásilkového skladu a to je dovede až ke skupince otrlých zločinců a nebezpečnému, bizarnímu podsvětí... (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná novinka s Coenovským nádechem a opět podivným Elijahem Woodem. Těší mě, že Elijah Wood od Pána Prstenů je věrný žánru Horor/Thriller, tyhle role mu opravdu sedí. Film je od začátku až sarkasticky vtipný a je plný černého humoru, což rozhodně potěší. Byť detektivní zápletka je poměrně jednoduchá je film plný nečekaných překvapení a místy se mu daří i hezky šokovat. V závěru film vrcholí téměř až ve Slasher a rozjede řádně brutální divadýlko, které k předešlé nevinné hodině je silně úderné a správně trefné. Skvělá oddychová zábava, která dokáže překvapit i potěšit. Story 7/10, Atmosféra 6/10, Gore 6/10, Vizuál 7/10, Akce 6/10, Napětí 3/10,Humor 7/10. Zábavnost 7/10, Lekačky 0/10.75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Melanie Lynskey a Elijah Wood jsou skvěle šílená dvojice a na jejich výkonech film stojí, i když on celkově stojí na zvláštních postavičkách, které se zde objevují, a na zvratech, k nimž dojde. I když to vypadá jako celkem obyčejný depresivní film, tak se to docela zvrtne v bizarně kriminálním stylu. Drsnost místy celkem překvapí. ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

Sundance filmeček, kterej pobaví bizarními postavami (Elijah Wood jakožto 80s karatista poslouchající metal atd.) a bizarními situacemi, které zachrání většinu hluchých momentů a stylového ohýbání, kdy to začíná jako indie loser komedie alá "Napoleon Dynamite" nebo vzhledem k ženské hlavní hrdince spíš "Me and you and everyone I know", a postupně se z toho vyvrbí podivnej slasher alá Coenovi... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zvláštně sympatický filmový chameleon. Co začíná jako kombinace Volného pádu a Bůh žehnej Americe, vše ve stylo bratří Coenových vyústí v detektivku, silně černokomediální přestřelku a v závěru dokonce slasher! Hlavní hrdinka je taky takový chameleon - doteď pořádně nevím, jestli jsem s ní měl soucítit nebo se jí smát, jak si vše nechá líbit. Jestli to však byl režisérův záměr, pak tleskám. Všechno ostatní je pak klasická komedie ve stylu bratří Coenů se spoustou náhod, zbraní, líbivého soundtracku, lidech jdoucích po penězích cestou zločinu a mrtvol. ()

Spike17 

všechny recenze uživatele

Nevídaná zručnost manipulace s proměňováním žánrových mechanismů napříč filmem, okořeněná špetkou černého a situačního humoru. Elijah Wood si teda ke svému výkonu zasloužil vhodnější spoluhráčku, ale to je jen drobná kaňka na jinak dokonalém ubrusu a v celkovém součtu tak jde o žánrovou delikatesu, za kterou je vidět přehršel tvůrčího nadšení. RECENZE ZDE. (Komentář psán v nostalgickém duchu způsobeném nalezením souboru s názvem "peprné hrátky se slovíčky".) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od apríla 2016 v Portlande, štát Oregon. (chesterko)
  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 19. januára 2017. Celosvetovo bol predstavený na Netflixe 24. februára 2017. (chesterko)

Reklama

Reklama