Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kumail je stand-up komik, příležitostný řidič Uberu a největší fanoušek Akt X. Emily studuje psychologii, má skvělý smysl pro humor a rozhodně se teď nechce vázat. Alespoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komiků. Duchapřítomný Kumail Emily okamžitě padne do oka, a i když oba tvrdí opak, brzy je jasné, že nepůjde jen o záležitost na jednu noc. Nadějně se rozvíjející vztah ale naruší záhadná nemoc, která Emily uvrhne do umělého spánku. Teprve v nemocnici se potkává Kumail s jejími svéráznými rodiči, kteří se přes počáteční nedůvěru s Kumailem postupně sbližují, což generuje řadu zábavných situací. (Aerofilms)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (297)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

silná konverzačka,která bravurně balancuje na hraně komedie a dramatu,aby vše ve finále umocnlla tím,že šlo o skutečný příběh (o čemž sem na začátku nevěděl),Zoe Kazan si střihla svojí typickou sympaťačku,kterou by chtěl mít doma každý,K její smůle jí ale tentokrát přehrává Kumail Nanijani,který si střihnul sám sebe a je prostě výborný po celou dobu...80% ()

Rohy212 

všechny recenze uživatele

Semi-autobiografická lovestory amerického komika Kumaila Nanjianiho je spletencem žánrů, motivů a kvalit. I když v popředí stojí jeho romance s Emily (Zoe Kazanová), nejupřímnější komedie vychází z okamžiků, kdy se řeší Kumailův etnický původ a tradice. Neočekávejte ale záchvaty smíchu, Pěkně blbě totiž zakládá hlavně na humoru, který vychází z toho, že se postavy dostaly do trapné situace a teď ji mlčky, s tupým výrazem řeší. Ve své podstatě je to takový Master of None ve filmu, jen možná ještě o něco realističtější, ale zároveň možná až příliš natahovaný. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšie politicky korektné dielko, ktoré chce prilákať na dávno vyvrátené teórie, že multi kulti je super a nie každý moslim je terorista. Aj preto sa tento film asi ocitne na výplatnej listine homoakademikov a bude do nebies chválený. Ono nebol celkom zlý, má svoje vtipné miesta, ale celkový dojem fádnosti u mňa prevyšuje. Navyše ten pakoš vôbec nevie hrať. Ale aspoň sme sa naučili, že Pakistan je jeden z najväčších vývozcov bavlny a betónu na svete. Doteraz som mal za to, že je v popredí len v ekonomickej migrácii. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Co s tím, když v melodramatu hrají ústřední pár dva herci, kteří mne vůbec nijak neoslovují a nevzbuzují žádné emoce? Respektive pozitivní emoce? Nefunguje tam žádná chemie. Nevadí mi to, že on je Pakistánec a ona bílá Američanka, ale to, že on je necharismatický pokrytec a ona uječená emancipovaná hysterka. Zřejmě nový trend aktivistických romantických dramat, kdy jsou obsazováni herci, kteří mají vypadat co nejobyčejněji...nejreálněji...nebo jen špatný casting... Celkově jsem té filmové imitaci reality neuvěřil... A to se mi normálně indie komedie (z festivalu Sundance) líbí... ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie, která umí být i krutá, drsná, nemilosrdná, místy k slzám. Ale celkově si drží svůj (černý) humore, kterým koření to jídlo životních těžkostí. Pakistánec lapený v kultuře 1400 let staré, do USA dovezené, se snaží žít normální americký život a mít normální vztah, což ale znamená postavit se rodině. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Hádka medzi Emily (Zoe Kazan) a Kumailom, po tom čo Emily objavila fotky žien, sa naozaj nestala. Skutočná Emily sa ale nechala počuť, že, to že ju Kumail nechcel predstaviť rodine vyvolávalo v ich vzťahu napätie. (lebarbo)
  • Vo filme sa niekoľkokrát spomína, že je Kumail fanúšikom seriálu Akty X (1993). V reálnom živote sa v roku 2016 v jednej epizóde skutočne objavil. (lebarbo)

Reklama

Reklama