Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kumail je stand-up komik, příležitostný řidič Uberu a největší fanoušek Akt X. Emily studuje psychologii, má skvělý smysl pro humor a rozhodně se teď nechce vázat. Alespoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komiků. Duchapřítomný Kumail Emily okamžitě padne do oka, a i když oba tvrdí opak, brzy je jasné, že nepůjde jen o záležitost na jednu noc. Nadějně se rozvíjející vztah ale naruší záhadná nemoc, která Emily uvrhne do umělého spánku. Teprve v nemocnici se potkává Kumail s jejími svéráznými rodiči, kteří se přes počáteční nedůvěru s Kumailem postupně sbližují, což generuje řadu zábavných situací. (Aerofilms)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (297)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, že do kina nejdu na film, ale na Boha. Tolik chvály totiž není ani ve všech přikázáních dohromady, kolik jich tahle komedie má jenom na plakátu. No a tady právě úplně nevím, jestli si rozumíme - viděli jste krom plakátu i film, jo? Já čekal, že se teda královsky pobavím, když se tomu udílejí pomalu i Michelinské hvězdy, ale ono prd. Na komedii kladu menší nároky než na blondýny při práci s buzolou; stačí mi, když se posměju. Tady se ale všechen humor dá leda tak tušit, provedení bohužel kulhá víc než Dr. House. Mějte mě za suchara, ale nejdřív si vzpomeňte, jestli jste na tomhle filmu náhodou nebyli v úterý na Smíchově. Protože v sále bylo plno a smála se až uklizečka na konci, když viděla ten bordel. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takové romantické drama, kdy zpočátku je film romantický, ale následně se mění v drama. Kumail Nanjiani je jako hlavní hrdina fajn, je to takovej milej chlapík, který nechce zklamat svou rodinu, ale zároveň chce být s ženou, kterou miluje. Bylo hezké i seznamování se s rodiči Emily. A napětí až do poslední minuty, jak to vlastně dopadne. Na konci jsem byl mile překvapen, že se jedná o film natočený podle skutečného života Kumaila a Emily. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštny snímok, plný kvalitatívnych kontrastov. Na jednej strane tu máme zaujímavý nápad a netuctovo podaný príbeh o kultúrnych rozdieloch a všelijakých problémoch s tým plynúcimi, navyše tu hrá moja obľúbená Zoe Kazan a aj keď sa od práce nepretrhla, bola radosť na ňu pozerať, no ale na strane druhej tu máme aj veľkú mieru patetizmu a emotívnej nátlakovosti, ktorá sa prejaví hlavne v presladenom závere, ktorý mi sem vôbec ale vôbec nezapasoval, škoda. Na slabší nadpriemer to však stačí. 70/100 ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhé době zase nějaká kvalitní romanťárna. Však taky vychází podle skutečné události a napsaly si jí i ony dvě hlavní postavy. Během první třetiny jsem se na film sice začal krapet mračit, přičemž jsem si říkal, co teda dělá tenhle film tak dobrým, když to zatím vypadá na standardní klišé. Po ní se však zápletka skutečně rozjede a začíná filmařské blaho. Mimo klasické a dojemné síly lásky se zde člověk dočká i důkladnějšího pohledu na životy rodičů obou hl. protagonistů, který je zde zvládnutý opravdu brilantně. (Chci nějaký spin off s tou pákistánskou rodinkou, to jako fakt!) The Big Sick je velice povedená romantika s milým a skromným humorem, extrémně sympatickým hl. hrdinou a s velice zábavnými a chytrými dialogy. A ani to není moc patetický, což je pro dobré romantické komedie vždycky tuhý úkol. A MNOHO plusových bodů filmu, že krásně a elegantně dává facku všem voličům SPD, DSSS a dalších stran pro píčuse. Průměrné 4* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se moc těšila. Má to skvělé hodnocení, většině mých přátel se film moc líbil, takže jsem si ho včera před spaním ráda pustila. Film je to hezký, ze začátku je to krásně romantické, potom smutné a nakonec nijaké. Druhou polovinu filmu jsem se nudila, není tam nic zajímavé, nic z čeho bych si řekla, že to je skvělý film. Velmi mě pak překvapil konec, kde jsem zjistila, že se jedná o pravdivý příběh Kumaila, takže to je za mě velké plus, ale jinak jsem malinko zklamaná. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Komedie vypráví skutečný příběh populárního amerického komika, který ve filmu hraje sám sebe. (Zdroj: Aerofilms)
  • Pridanie reálnych fotiek Kumaila a Emily do záverečných titulkov vznikol z podnetu herečky Leslie Mann po videní časti filmu. (lebarbo)

Reklama

Reklama