Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2003 rozluštil kriminalista Jan Žerovnický se svým týmem zmizení devatenáctileté Lenky. Začátek případu byl podobný mnoha jiným: odchod z restaurace domů s neznámým člověkem. Chvíli to vypadalo, že Lenka přenocovala v nedalekém městě a brzy se vrátí. Záhy však vyšlo najevo, že SMS zprávy jejím jménem nepsal nikdo jiný, než samotný vrah. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roce 2002 Ladislav Mazura zavraždil devatenáctiletou dívku. Provedl to způsobem, že ji rozbil hlavu klíčem na matice, pak se chtěl těla zbavit v lese, jenže ona se probrala, tak ji utopil v kaluži vody. Pak ji zakopal v lese. Mimo to, matka zavražděné potom spáchala sebevraždu, otec a bratr skončili s psychickými potížemi, rodina se rozpadla. Mazura za to dostal 14 let a po odpykání dvou třetin trestu byl za dobré chování propuštěn. Takže teď si v klidu takovej psychouš žije na svobodě. Co to kurva je??? Tohle je spravedlivá justice?? Je mě z toho na blití... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečně zmařený mladý dívčí život, která se v opilosti vydala se známým do lesíka kvůli sexu a ON jí za to následně zabil – a hned „dvakrát“. Nikdy nepochopím, jak takoví magoři dostanou jenom cca 14 let a stejně je ještě pustí dřív za dobré chování…Prý díky spolupráci…Defakto zničil celou rodinu, několikrát lhal policajtům a nyní si žije na svobodě… ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejen vražda, ale zničená celá rodina. Trest od soudu byl dalším zklamáním. Mladá holka, která mohla žít, i napodruhé... Vypočítavý vrah žije na svobodě. Je mi z toho zle. ()

zahadum

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj veľká škoda,že Havlistické prasce umožnili žiť aj netvorom ako bol tento Mazura....14 rokov ! ?! ?! ktoré si ani neodsedel ....zabil ju surovým brutálnym spôsobom...jej matka potom spáchala samovraždu a Mazura sedel len dve tretiny trestu ?!?!?!? v socializme by Mazura poznal silu a kvalitu dobrého povrazu.... ()

Reklama

Reklama