Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potřeba zbavit se těla zavražděného vede v některých případech vraha k otřesnému aktu jeho rozčtvrcení. Po nalezení pouze jedné z tělních částí čeká kriminalisty nesnadný úkol identifikovat mrtvolu. 13. prosince 1997 se na česlech vodní elektrárny v Nelahozevsi zachytilo torzo ženského těla, přesněji hrudník bez pánve a hlavy. Začalo pátrání po zbytku těla, které kriminalisty dovedlo až k samotnému vrahovi. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na prvý pohľad bolo jasné, že osadnícky intelektuál je len obeťou systému a že keď sa časti tela našli u neho doma a zvyšok porezaný na safalátky kdesi vo Vltave, tak to nemôže byť on. Pravda mu priam sršala zo sfetovanej tváre, ktorou dokonca tvrdil, že on dal obeti len facku a chuderka sa tak trochu rozpadla na mäsiarske kúsky. Veľká škoda, že ho rasisticky zavreli, koľko nás ešte svojou slaboduchosťou mohol len obohatiť. Možno aj do Oľana by vstúpil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale není možné, dokonce i ROM vraždil? A experti se posmívali jeho nízkému IQ? Jak toto mohla ČT pustit do éteru? Ne samozřejmě je dobře, že byl tenhle exot dopaden. To že se vymlouval na fet a chlast mu nějak nepomohlo, ale stejně je to humus – člověka zabiješ, pak ho ještě rozčtvrtíš a následně vymyslet, kde a jak se zbavit těla. I vzhledem k tomu, že byl už několikrát trestaný, měl dostat doživotí… ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak jsem s ňou drogoval jo, no pak ten chlast...a pak se to stalo no...já jsem byl vožralý a nadrogovaný, tak nevím..." Neskutečně primitivní cigoš s velmi nízkým intelektem, který pak jen opakoval "já nevím, já nevím". Opravdu kuriózní na tom všem bylo, že se spletl a sám nahlásil nález torza v jeho bytě kde se dlouhou dobu nezdržoval, protože si myslel, že to tělo není jeho. Kdyby to věděl, tak ten kus hodí zase do Vltavy a třeba by se ten případ nikdy neobjasnil. Mazec! A opět tak nízký trest! 15 let za takovou prasárnu, navíc když už byl sedmkrát trestán a jednou i za znásilnění. Hnus toto! ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno