Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (101)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, snímek „Killing Ground“ by klidně mohl být ještě o něco drsnější, ale i tak si myslím, že to, co nám bylo prezentováno, bylo docela dost. Záporáci jsou přesně tak odporní, jak byste si přáli, osud jednotlivých postav není pěkný, ale s tím se muselo počítat. Jak říkám, na filmu není nic extra originálního, ale v tomhle případě to vůbec nevadí, protože dostanete, co chcete, a je to dobré. ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Nazhaveny na australske horory som od roku 2005 - vtedy vysiel Wolf Creek od Grega McLeana. Fajny horor, tuto uz nie je ako reziser Greg McLean, ale akysi Damien Sila. Na Exploitation sceny som zvyknuty uz od Wrong Turn -ov, a ak zvitazi dobro nad zlom tak exploitation sceny vo filme vyzadujem. Tu nic take nie je, skor atmosfera sa bududje len pomaly, stiesnenych  a  drsnych scen je hodne. Ked uz stret turistov s degesmi, tak vrele odporucam Deliverance 1972 s Burtom Reynoldsom  : 51 % ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Velice slušný survival mi Australané připravili. Zpočátku jsem měl o filmu velké pochybnosti, bál jsem se, že půjde o australskou variaci na americké rádobyhorory s vidláckou tématikou, ale byl jsem překvapen hned několikrát. Snímek se nečekaně podrobně věnoval jednotlivým postavám, nebyl postaven na zobrazení tupého násilí, tvůrci si velice dobře poradili se dvěma časovými osami a finále mě opravdu potěšilo. Jen by mě zajímalo, jestli měla Sam u sebe v poslední scéně svůj "švýcarák". Doufám, že ano... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začíná to vypadat, že kempování v Austrálii je stejně nebezpečné, jako chytání bronzu na střeše velitelského centra IS v Rakká.. Dvě nelineární dějové osy (jakkoliv odhadnutelné) přidávají na napětí, oběti i kriminální živly jsou už od začátku exponovány tak, že není místo pro lhostejnost ani odpuštění, vyvrcholení si originálně pohrává s lidskou slabostí a goreprostý Damien Power jako bonus naservíruje několik opravdu drsných momentů (batole za zády Samanthy, celá scéna se střílením plechovek). Nevím, čím to je (snad odkaz trestanecké kolonie), ale Australané umějí natočit thrillery/horory prosté nadpřirozených prvků a přitom plné hmatatelného a velmi intenzivního zla.. P.S.: Nezmar Ollie byl snad vytvořen Skynetem. Chce se mi věřit, že to zvládl.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Mladý pár oslavuje nový rok v lese, u vody, kdesi v nějakém vidlákově, půlnoc zaspí, takže si přetočí hodinky o 5 minut zpět, odpočítávají, dají si pusinku a jdou zase spát - kvalitní silvestr. Potěší originální příběh ve dvou dějových linií, solidně nepříjemná atmosféra a tím to vlastně u mě skončilo. Napětí je zde nulové, na nikom mi nezáleželo, téměř nikdo mi nebyl sympatický, Gore tu není vůbec, scény znásilnění také nebyly ukázány (jsem už v tomhle rozmazlený) a to mimino mi bylo upřímně u prdele. Na Australský lesní hixplo hodně slabé a zítra už si na film ani nevzpomenu. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama