Reklama

Reklama

Zabijáci z maloměsta

  • Dánsko Dræberne fra Nibe (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Prudce nekorektní dánská komedie o tom, že najmout si ruského vraha vás vyjde levněji než se rozvést. Otázka zní: stojí to za ty následky? Když hledáte fajnové řemeslníky, Iba a Edwarda rozhodně nevolejte. Jsou to totiž flákači a hochštapleři. I takové řemeslo má ale zlaté dno. Úspory na horší časy utěšeně narůstají, teď ještě vypořádat se s neuspokojivým manželským životem. Jenže rozvod stojí peníze. Spoustu peněz. A Ib s Edwardem nechtějí platit víc, než je nutné. Přichází spásná myšlenka. Na internetu seženete všechno. I ruského nájemného zabijáka. Vražda možná vyjde levněji než rozvod, ale manželky neradno podceňovat... Divoký tanec začíná! (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušná dánská komedie s několika skutečně velkolepými gagy a scénami. Bohužel, po většinu času tyto plusy ustupují mínusům v podobě hluchých a zbytečných scén či rozvláčné příběhové linii, díky níž se film zdá jednou tak delší. Je to škoda, jelikož kdyby byl děj více zhuštěnější a prázdné záběry nahrazeny větším množstvím interakcí mezi hlavními postavami, jistě by se jednalo o překvapivý nadprůměr v rámci dánského filmu a komediálního žánru obecně. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Pokud si oni mohli najmout vraha...proč bychom nemohly i my?!“ - „No, protože je to nezákonný!“ - „Nezákonný?“ - „Jo!“ - „Ne, to je rovnoprávnost! Je to rovnoprávnost, Gritto. Hele, máme přece právo být stejný bastardi jako chlapi!“ Jenže snažit se zrovna v tomhle vyrovnat manželům může znamenat dvojnásob problémů… Bornedal se tady utrhl ze řetězu. Natočil absurdní, střelenou, černohumornou záležitost, u které je ideální vypnout kvůli některým vpravdě jednoduchým až primitivním fórům. Umně využívá všemožné předsudky a škatulky, klíčovým slovem pro celý film je nadsázka. Cca hodinu je to extrémní a pestrá nálož humoru, u které jsem se bavil takřka maximálně, pak film bohužel začne ztrácet dech (od „ženské chvilky“ obou mužů), dojezd připomíná už jen dost slabý odvar. Přesto i díky postavám (kralují hlavně oba zabijáci) nemůžu jít pod 4*. „Vždy na všem hledej pozitiva. To mi říkala má máma. Třeba když mi umřela andulka. Podívej, Ib. Pozitivní na tom, že ti umřela, je, že teď můžeš mít andulku vycpanou. A to mnoho lidí nemá!" ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitosť s typicky severským/škandinávskym humorom. A musím povedať, že párkrát som sa z chuti zasmial. Mužské postavy pobavili, hlavne Proctor... (kto nechápe, pozrieť Banshee :), u žien už to bolo horšie. Herečky to boli slabé a nesympatické. Príbeh v pohode, síce prevarený ale tak krásne naivný a priamočiary, že som sa nestihol takmer vôbec nudiť. 65 %!! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Opakované přirovnání k filmu Blbý a blbější přímo z úst protagonistů téhle komedie je trefné, ale ještě trefnější je označení Zabijáků z maloměsta za dánský Kameňák...také tam vystupují policisté a také to skoro vůbec není vtipné... Není všechno zlato, čím se dánská kinematografie pyšní...Zabijákům z maloměsta je lépe se vyhnouti obloukem! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející dánská komedie s hodně zábavným a poměrně originálním nápadem, kdy znudění chlapi si na manželky najmou vraha, nicméně ty to zjistí a najmou si na manžely taky jednoho a kolotoč začíná. Tempo bylo celkem svižné a stopáž odsýpala, humoru bylo poměrně dost a byl tak černý a suchý, že to někomu nemusí sednout, ale já jsem se bavil dobře. Na vyšší hodnocení mi zde chybí výraznější prvky, ale i tak je to fajn průměr. Scéna s parukama na konci byla top!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama