Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si myslel, že dám dvě, ale nakonec jsem to na ty tři dostal. Film není nijak převratný, ale své momenty má. Není jich sice moc, ale stačí to na to, abyste se po celou dobu nedivili, proč bylo něco takového proboha natočeno. Nehledejte v tom však žádnou převratnou rebelii. Místy tam sice něco najdete, ale většinu znáte už z té jedné ukázky, kterou jste potkali v kině (nákupák a večírek). Nejlepší dvojici představovala "Kristen Bell" se svou matkou - syn od "Kathryn Hahn" měl však taky dobré chvilky. P.S.: Už se nad sebou zamyslete. Největší bordel, jaký jsem kdy v kině viděl byl vždy na CSFD projekci (na Matkách se vám sice nedařilo, jako na Justice League, ale byl to taky pěkný hnus)... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Berme to tak, že první půlka filmu skončila přesně před titulkama jedničky a ta druhá se přetočila rovnou úvodem dvojky do zimních časů Vánoc a pohody. Tím je vše asi řečeno. Naprosto stejně hloupé a ujeté, stále lihem nasáklé a hlavně s bombarďáckou Kathryn Hahn. Vánoční osvěžení trochu jinak za 75% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl se mi překvapivě líbil a byl jsem zvědav, jestli dokáže pobavit i díl druhý. A docela se mu to podařilo. Styl humoru je dost podobný a liší se přidáním dalších postav, (matky ústředních matek) což je občas klad ale v některých ohledech i zápor. Druhý díl, tak není žádným překvapením, ale na druhou stranu neurazí, což se o spoustě pokračování říct nedá. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Všeobecně nejsem příznivcem vánočních remaků. Matky na tahu byly mojí oblíbenou komedií loňského roku, ale tohle rozhodně není tak vtipné jako jednička a humor už někdy hodně hraničí s trapností. Jako oddychovka na jedno zkouknutí se to pořád dá, ale znovu to vidět nechci. A to ani o Vánocích. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tri kamarátky a ich osudy počas sviatkov pokoja a harmónie. Alebo nie? Herecké obsadenie: Opäť musím vyzdvihnúť Milu Kunis (nar. 1983, Sovětský svaz) nakoľko ostatný herecký ansábel dosť prehrával svoje role, čo nie je zlé ak sa jedná o podobnú komédiu ale jednoducho mi tak ako jediná zarezonovala. Prevedenie: Opäť sa jedná o jednu z bizarnejších amerických komédií na ktorých sa dá pobaviť iba ak na to máte náladu a žalúdok. Pocity: Pár krát som sa pobavil a nemôžem povedať že by som musel gúľať očami nad trápnosťou deja. Na druhej strane ten sladký Happy End už by som vážne nechal na filmy Rosamunde Piltcher. Pridaná hodnota: Priemerná vianočná komédia. 55% ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)

Reklama

Reklama