Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

zsn 

všechny recenze uživatele

Americké komedie jsou svým stylem humoru už opravdu ohrané, nicméně tato se pořád drží svými scénami nad průměrem. Za břicho jsem se však, jako už pár let, nepopadala, a proto mne komedie prostě nebaví. Povahy postav byly vymyšleny dobře, tak jako povahy matek. A propos Susan Sarandon - ta ženská nemá chybu a čím je starší, tím rajcovnější role dostává (nebo bere). Ona a její dcera (fantastická Kathryn Hahn) měly nejlepší vstupy, nechápu, proč Hahn nemůže občas dostat taky hlavní roli, Kunis je oproti ní "anti/vtipná", ale cpou ji všude. Nejlépe odvedená role Kunis byla ve filmu "Ten Třetí / Third Person"", což bylo paradoxně drama - to by jí šlo. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

V podobnom štýle ako jednotka. Bad moms 2 vsadili na dobré obsadenie a vianočná téma filmu pomohla. Inak by som šiel hodnotením dole. Ale keď to porovnám s filmom skoro rovnakým daddys home 2 tak bol o niečo lepší a zábavnejší. Film zväčša pre ženské publikum ale ušlo a hodnotenie zlepším pre pár dobrých momentov a fajn vyber pesničiek. Na sviatky ako oddychovka ,dobré. 4* ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

20% sranda, 80% trapas, především Mila Kunis příšerná, vůbec neumí hrát. Divím se jak vůbec dokáže udržet hlavu rovně když na sobě má kilo makeupu. Jinak prvotřídní vánoční atmosféra a velký otazník nad USA, jestli to tam opravdu takto vypadá - všichni prachatí, samý luxus, nablýskaná auta, domy jak hrady, jediná jejich starost je kdo bude mít přepychovější výzdobu a víc dárků pod stromečkem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl se mi překvapivě líbil a byl jsem zvědav, jestli dokáže pobavit i díl druhý. A docela se mu to podařilo. Styl humoru je dost podobný a liší se přidáním dalších postav, (matky ústředních matek) což je občas klad ale v některých ohledech i zápor. Druhý díl, tak není žádným překvapením, ale na druhou stranu neurazí, což se o spoustě pokračování říct nedá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Už za hranicou vkusu, prefeminizované a hrozne trápne. Jednotka sa mohla pýšiť aspoň pár vtipnými scénami, tu síce snaha bola, ale obyčajne to vypálilo do trápnosti a gýčovej sentimentality (hlavne pri konci). Dve hviezdy za sympatické herečky. Aj keď na druhú stranu sa čudujem napr. takej S. Sarandon, že sa dala nahovoriť na takúto koninu. 30/100 ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)

Reklama

Reklama