Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie ve stylu Bad Santa. S babičkami a fešným striptérem. Vtipy jsou přimočaré, ale fungující a poselství o tom, že pohodové Vánoce nedělá dokonalost ale mezilidské vztahy je sympatické. Stejně tak je milé zaměření na téma matka-dcera. Každá z babiček je totiž jiná a s dcerou má jinou interakci, ale všechny jsou vyřešené logickým i zkrátka lidským způsobem. Určitě si nenechte ujít závěrečné titulky, které jsou zážitkem samy o sobě. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pustit "nezbedné mámy" do kin podruhé, to byl omyl. Naprostá absence vtipných originalit z jedničky dělá z pokračování řadového komplice všech těch zapomenutelných "bláznivinek" na jedno použití, na kterých Jon Lucas & Scott Moore participovali. Jejich společná díla moc od sebe nerozeznáte. Stěžejním nápadem je do filmu nasadit tři mámy hlavních představitelek, přičemž je zaděláno na vděčné téma generačních svárů a rozdílů. A vánoční čas je ideálním obdobím zakopat válečné sekery, odpustit si a zjistit, že máma je to nejdražší na světě. Předně se takhle žádná máma, jak je ukázáno ve filmu, nechová. Jedna je přísná komisní kráva (Christine Baranski), která dcerušce Mile Kunis dělá vše na truc, druhá máma (Cheryl Hines) je nesnesitelně přepečlivá, má kupříkladu silné sklony k voyeurismu, pozoruje svoji dcerušku Kristen Bell při sexu, třetí je flegmatická (Susan Sarandon) až běda, holduje lehkým drogám, alkoholu i hazardu, o dcerušku Kathryn Hahn jí v podstatě vůbec nejde. Koncept, na které pokračování vsadilo, byl nezábavný, místy úplně nudný, originální skoro v ničem. Film z ušlápnuté scenáristické bídy vytahuje osvědčené trio mamin z jedničky, několik hrubozrnných gagů i dělání si legrace z amerických vánočních tradic. Jenže jsou zde i jejich filmové mámy, které neměly co nabídnout, jejich role jsou prosté gagů. Přítomnost Christiny Applegate, z jejíž zápornosti jednička hodně těžila, je zredukována na jedinou scénu. Celkově film ovládá lehká nuda. Na herečkách je znát, že by chtěly filmu dát i víc, jenže scénář je průhlednost a schematičnost v jednom, což ve výsledku znamená, že z technického hlediska je to režijně v pořádku, z humorného hlediska je gagů jen minimum, z hereckého hlediska je to fajn, z invenčního hlediska je to nulové. A charaktery nově příchozích mamin, na kterých pokračování postavilo svoji zábavnost, byly naprosto nezábavné, přebytečné. 6/10 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl se mi překvapivě líbil a byl jsem zvědav, jestli dokáže pobavit i díl druhý. A docela se mu to podařilo. Styl humoru je dost podobný a liší se přidáním dalších postav, (matky ústředních matek) což je občas klad ale v některých ohledech i zápor. Druhý díl, tak není žádným překvapením, ale na druhou stranu neurazí, což se o spoustě pokračování říct nedá. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vôbec sa s tým netajím, že prvé dielo „bad moms“ sa mi páčilo. Pokračovanie však už nemá v sebe toľko elánu, ktorý by potreboval. Základná koncepcia príbehu nie je zlá, ingrediencia aka „staré matky“ má v sebe dostatočný potenciál, hlavne vďaka vydareného castingu. Tretiu hviezdu dávam dvojici K. Hahn / S. Sarandon – práve oni držia film nad vodou. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je pokračování jedničky na stejné úrovni jako první díl. Opět se jedná o ten trapnější humor, který tolik v lásce nemám, ale vždycky mě přiláká to super obsazení a tady se k Mile, Kristen a Kathryn přidali ještě dvě úžasné herečky Christine Baranski a Susan Sarandon, které mám moc ráda, takže jsem si film nemohla nechat ujít. Zasmála jsem se, bylo to hezké odlehčení od práce, ale není to film, na který bych se dívala pravidelně. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)

Reklama

Reklama