Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRÁTÍME VÁNOCŮM ZPÁTKY KOULE…“ /// Jsou Vánoce a to je velká šou. Kupříkladu v Americe prej nemůžeš v týhle době nic vojebávat. Tři rodiny, každá (překvapivě?) jiná, se chystaj na nejsvátečnější období roku. Stres ze všeho kolem… (jakože to prostě prožívaj…), do toho ty jejich nemožný matky… není divu, že si ženský řeknou, že by si měly Vánoce užít. Ovšem … MÁMY SI NEUŽÍVAJ, ALE ROZDÁVAJ RADOST! Takže nadejde čas, skoncovat s tímhle trapným heslem… ty vole a něco ftipnýho byste tam neměli? Vánočních filmů není nikdy dost. Tenhle je lehce protivnej - neseděj mi některý postavy – ale není to moje rodina, takže na to seru. Všichni (jakože) exhibujou (čti - chovaj se jak kreténi) – teda všichni ne, třeba ty vedlejší postavy jsou úplně vobyčejně nezajímavý. A to nejzajímavější na týhle komedii je to drama, který se vodehraje mezi holkama a mámama. Ponaučení? Santa lidi polepšuje! A když budete mít štígro (jakože vydržíte až do konce), přijde i džigolo. Ano, vánočních filmů je furt málo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím po klidných vánocích (tak si nepouštěj tuhle píčovinu!). 2.) Každej rok jezdím k dceři na vánoce. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

croxika 

všechny recenze uživatele

Svieže, vtipné, miestami trápne až vulgárne, ale oproti jednotke ma to bavilo viac ;-) Pri amerických komédiách som proste už dopredu "obrnená" proti "humoru cez čiaru", takže z kina som odchádzala spokojná, vysmiata. Vianočná nálada sa však na mňa nenalepila =D P.S. Na tanečnú scénku po titulkách sa oplatí počkať! =D P.S. 2 - Ten Mikulášsky striptér č. 2 .... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Už za hranicou vkusu, prefeminizované a hrozne trápne. Jednotka sa mohla pýšiť aspoň pár vtipnými scénami, tu síce snaha bola, ale obyčajne to vypálilo do trápnosti a gýčovej sentimentality (hlavne pri konci). Dve hviezdy za sympatické herečky. Aj keď na druhú stranu sa čudujem napr. takej S. Sarandon, že sa dala nahovoriť na takúto koninu. 30/100 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě film na "oddych". Chtěla jsem něco nenáročného a byla jsem za mě příjemně překvapena :) Mě prostě baví Kathryn Hahn a vybrání matek k těm již známým - to se taky povedlo :) Ano - Vánoce jsou v USA brány jako totální šílenost, je třeba to brát hodně s nadhledem, ale já se bavila :) A kéž by někdo toto prožil :D ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to takový sešup kvality jako v případě Táta je doma, ale sešup to je. Humoru je poskrovnu - díky alespoň za osvědčenou scénu s nakupováním, i když jde o recyklaci prvního dílu. Zapojení matek-babiček funguje pouze u Mily Kunis, ostatní dvě linky jsou nudné a trapné. Pokud by měla vzniknout trojka, musí se vrátit ke kořenům a rozbalit pořádnou jízdu naštvaných matek a ne se pitvat ve sladkobolných, ufňukaných vztazích mezi matkami a dcerami, kde jedna křivda přebíjí druhou. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama