Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (205)

Figu 

všechny recenze uživatele

Berme to tak, že první půlka filmu skončila přesně před titulkama jedničky a ta druhá se přetočila rovnou úvodem dvojky do zimních časů Vánoc a pohody. Tím je vše asi řečeno. Naprosto stejně hloupé a ujeté, stále lihem nasáklé a hlavně s bombarďáckou Kathryn Hahn. Vánoční osvěžení trochu jinak za 75% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Víte jaké to je těšit se od 25. Prosince na další vánoce a pak pod stromečkem najít svetr se sobem a pár o číslo menších ponožek…..pokud ne a chcete zažít ten pocit, tak devět z deseti Santa Clausů doporučuje pustit si tento mother fucker sequel. Chápu, penízky jsou penízky a Matky na tahu byly relativně úspěšným projektem. Ale snažit se na nich lacině parazitovat, když ještě ani nebyly rekvizity vráceny do krabic, tak mi evokuje močení si na vlastní nohy. Ne, už to nebylo vtipné. Ne, postavy navíc taky nepomůžou. Ne, doba vánoc taky ne. A ano, už bych matky nepouštěl na další tahy. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo nečekané překvapení. Po slabé jedničce jsem byl předem připraven na odpadování, ale nakonec jsem musel uznat, že se tvůrcům druhý díl přece jen povedl o trochu víc. Tím nechci říct, že by byl film dobrý, jen to, že jsem se tentokrát i zasmál (někdy). Stejně jako v prvním dílu mě bavila postava Kiki, zasmál jsem se i u romantické scény na depilaci, ale nijak mě nenadchlo "ojebávání" ani děsně vtipné momenty, ve kterých obrýlená holčička opakuje: "OMFG!" Příšerně šťastnému konci se nedalo uniknout ani tentokrát, jen byl kvůli vánoční atmosféře ještě o něco nestravitelnější. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva zvykom, tak sequel väčšinou nedosahuje kvality prequelu. Žiaľ, ani toto nebola tá vzácna výnimka. Po dejovej stránke miestami až neuveriteľne prihlúplne, no napokon to ako tak zachránili celkom dobré hlášky a niektoré scénky. No inak ma snáď na totalku všetky postavy iritovali svojim správaním, ktoré bolo maximálne infantilné (až na zopár výnimiek). Ale keď porovnávam s inými americkými filmami tohto žánru, tak to nebolo zas až tak úplne zlé. Tie 2* sú v tomto prípade tak akurát. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl se mi překvapivě líbil a byl jsem zvědav, jestli dokáže pobavit i díl druhý. A docela se mu to podařilo. Styl humoru je dost podobný a liší se přidáním dalších postav, (matky ústředních matek) což je občas klad ale v některých ohledech i zápor. Druhý díl, tak není žádným překvapením, ale na druhou stranu neurazí, což se o spoustě pokračování říct nedá. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)

Reklama

Reklama