Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

Minimie 

všechny recenze uživatele

Všeobecně nejsem příznivcem vánočních remaků. Matky na tahu byly mojí oblíbenou komedií loňského roku, ale tohle rozhodně není tak vtipné jako jednička a humor už někdy hodně hraničí s trapností. Jako oddychovka na jedno zkouknutí se to pořád dá, ale znovu to vidět nechci. A to ani o Vánocích. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl první díl, tak může čekat, že tohle bude vlastně úplně to stejný jen tematicky zasazený do období Vánoc. Tvůrci si s tím nějak nelámali hlavu, vtipy jsou někde očekávatelný, jinde až moc přehnaný a někdy skutečně pobaví. Dokonce dochází k tomu, že trojice matek (babiček) zcela s přehledem přehrává ty matky, který tady mají být v hlavní roli. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně, ale jelikož tenhle díl nepřináší vůbec nic novýho, jdu s hodnocením o patro níž. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo nečekané překvapení. Po slabé jedničce jsem byl předem připraven na odpadování, ale nakonec jsem musel uznat, že se tvůrcům druhý díl přece jen povedl o trochu víc. Tím nechci říct, že by byl film dobrý, jen to, že jsem se tentokrát i zasmál (někdy). Stejně jako v prvním dílu mě bavila postava Kiki, zasmál jsem se i u romantické scény na depilaci, ale nijak mě nenadchlo "ojebávání" ani děsně vtipné momenty, ve kterých obrýlená holčička opakuje: "OMFG!" Příšerně šťastnému konci se nedalo uniknout ani tentokrát, jen byl kvůli vánoční atmosféře ještě o něco nestravitelnější. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat. Nebo respektive vím. Tohle byl hodně slabý odvar toho, co jsme viděli minule. Musím uznat, že několik světlých momentů tady bylo, líbil se mi i nápad zatáhnout do děje i matky hlavních hrdinek, dokonce i to, jak se vměšovaly do jejich životů, následné hádky a usmíření. Ale postrádalo to jiskru, kolikrát jsem si řekla, že je to zbytečné, ty dialogy mne vůbec neoslovily, děj mne nepřitáhl a nedržel. Jako by film postrádal cokoli uchopitelného a místy i pochopitelného. Samozřejmě, obsahoval spoustu vtipných momentů, zabalených do docela obstojné slupky, ale na skvělý dojem to podle mě nestačilo. Alespoň podle mě. Film není hrozný ani nijak extrémně špatný, ale nijak nepřesvědčí. Rozhodně nepatří mezi ty, na které by bylo možné dívat se opakovaně, protože při několikátém shlédnutí by se asi člověk unudil nebo přístroj raději vypnul. Z těchto důvodů film nedoporučuji a doufám, že pokud se tvůrci rozhodnou natočit další díl, dají mu podobnou jiskru, jako tomu předchozímu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného rakovinotvorného sequelu. Přímý výherce v soutěži o nejhorší film s vánoční tématikou a nesmírně nechutná sonda do amerického přehnaného pojetí Vánoc, které mi přijde zkrátka ujeté. Jedničku jsem loni ještě snesl, i když mi vadil její překypující feminismus, tady se ale okořenilo o přítomnost matek všech tří matek a vše šlo do kytek. Druhá hvězda za Milu, kterou můžu kdekoliv. Jinak by to bylo mnohem horší. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama