Reklama

Reklama

Smrt ve tmě 2

  • USA Don't Breathe 2 (více)
Trailer 3

Pokračování úspěšného hororu se odehrává několik let od násilného vniknutí do domu, kde Norman Nordstrom (Stephen Lang) žije v tichém ústraní, dokud ho nedostihnou vlastní hříchy z minulosti. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (243)

Fr 

všechny recenze uživatele

„MÁŠ V SOBĚ DAR, KTERÝ MŮŽE MÁMĚ ZACHRÁNIT ŽIVOT…“   Slepej magor znovu v akci. A tentokrát ho Rodo Sayagues  poslal do vyššího levelu… Hele sráči jsou parádní, všichni přitvrdili a nejedná se „jen“ o vyvražďovačku, ale má to i „lidskej“ příběh. Víc vod toho nikdo nemůže chtít!   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na svoje první setkání s mámou do smrti nezapomenu. 2.) Tržný rány lepím vteřináčem (a hovno vidím).   ///  Thx za titule „Petr Zenkl“.  PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Z nášho slepého dedulu je odrazu kladný hrdina a musí sa popasovať so skupinkou únoscov, ktorí by si radi privlastnili jeho osvojenú dcéru. Nepriateľov bude napokon v porovnaní s prvou časťou viac, čo znamená rovnako viac akčnosti a viac vrážd, ináč je to kvalitami celkom porovnateľné, hoci to ide trochu viac do akcie ako atmosféry. Keby neboli nejaké 3 scény mimo kameru, mohol to byť možno aj horor roka (škoda). Stále mi to ale vychádza na full rating, nuda nehrozí a za návštevu kina to určite stojí. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Strasne neprijemna zalezitost. Brutalna, temna, depresivna. Clovek ma pocit, ze na svete uz nikdy nebude dobre. Ma to fajny beckovy 80s feeling (obcas az na hranici grindhousu) a skoda, akurat tych logickych blbosti a jednoduchuckeho scenara (obcas som mal pocit, ze to pisal Besson). Ako jednohubka to vsak funguje vyborne. Mile prekvapenie. A Lang je zase skvely. 7/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V jedničce se ještě daly slepcovy schopnosti přijmout, ale tady už působí skoro jako Daredevil. Ale na druhou stranu proč ne? Jo to našláplé, krvavé a Langovy to zlého bastarda bezvýhradně žeru. Jestli se ovšem něco povedlo dokonale, tak je to sestava záporáků. Tahle partička byla složená z té nejnižší moráolní spodiny přičemž vrchol jejich dna přišel cca v posledních dvaceti minutách. To mě fakt překvapilo. Kvalit prvního dílu film sice nedosahuje, ale jako lehce přitroublé béčko funguje na jedničku. 70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotka je určite lepšia, ale ani dvojka mi neprišla zlá. Predovšetkým to už nie je tak atmosférická záležitosť, s ktorej tuhne krv v žilách. Je to viac akčnejšie a zmenil sa aj príbeh a viac menej aj hlavný hrdina. Znova sa tu stretajú len zlí proti ešte horším, no tento krát fandíme tomu, ktorého sme chceli v prvom diely zabiť. Stephne Lang je opäť v úlohe drsného zabíjačského slepca výborný, aj keď ho tento krát nabalili poriadnou dávkou nesmrteľnosti. Príbeh tiež ma čo ponúknuť a nejedná sa len o náhodne prepadnutie. Tvorcovia (Raimi ako producent, Alvarez a Sayagues znova vymysleli príbeh) ostali viac menej rovnaký, akurát si tento krát Sayagues vymenil pozíciu režiséra s Alvarezom a možno aj preto to nie je vôbec zlé. P.S.: za titulkami vás čaká ešte jedna scéna. 70% - 3* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v srbském Bělehradu a v Detroitu v Michiganu. Natáčelo se od 11. srpna do 17. října 2020. (noelcoward73)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • V garáži si muž rozřeže ústa zalepená vteřinovým lepidlem a vyteče mu spousta krve. Následně vychází z garáže a na ústech nic nemá, navíc má čisté tričko. Hned poté vejde do domu a tričko má opět od krve a na ústech má zbytky lepidla. (CjKukis)

Reklama

Reklama