Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 1

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Halloween prišiel tento rok o niečo skôr, ale nie bude až o cca mesiac, keďže sa ho už neviem dočkať dal som si Goosebumps 2 ktorý je výborným halloweenskym filmom. Takýchto komédii je veľmi málo. Určite lepšie ako priemerná jednotka. Ešte že odborníci ako je psychor a livingdead film nehodnotili. Ak už je slabé midsommar na hranici 70% v červených číslach a toto ani na 50%, hodnotenia na csfd zase pobavili. A preto plný počet. 5* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hviezdička naviac za skvelý Slappyho smiech plus halloweenskú atmosféru. Výnimočne hodnotím film, ktorý som nevidel úplne celý, ale natrafil som naň pri prepínaní kanálov a predpokladám, že v úvodných 10 minútach som toho až tak veľa nezmeškal. Na hororovú komédiu, určenú predovšetkým mladšej generácii, to bolo celkom dobré a predovšetkým mladý herci sa snažili. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První Husí kůže byla taková nenáročná jednohubka od Sony. Což je už takový trademark rodinných filmů, jež nádherně vypadají a mají povedené triky. A přesně ve stejných šlépějích jde i adaptace Ukradeného Halloweenu, na kterou následně může navázat mnoho dalších. A ani o toho Jacka Blacka nepřijdeme.. Trojku si rád dám. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Ukázkový případ, kdy u povedené a výdělečné jedničky, došli tvůrci k přesvědčení, že se bude úspěch opakovat i druhého pokračování. Bohužel celý projekt vede banda diletantů, kteří nejsou schopni stvořit nic kloudného. Celý průběh je jeden velký průšvih bez nápadu a snahy. Je i škoda ztrácet čas psát koment k takové ptákovině. Nedoporučuji. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu,který mě nějak extra nechytil rapidní zlepšení. Hlavní trojice je sympatická a vtipná a Jack Black zde dostal tak 10 minut (kdyby zde nebyl vůbec nic se nestane a šel bych i na 5 hvězd). Slappy zde má dobré hlášky a i příšery jsou solidní (v jedničce byla obří kudlanka tady je obří pavouk). Do dalších dílů bych klidně šel. P.s. plusové body za parodii na To pobavila :-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)
  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno