Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (86)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh poháňa tento film. Matúško sa do týchto doboviek hodí, škoda že nedostal viac priestoru s jeho biznisom. Synáčik sa ale zaplietol s veľmi zlými skupinami, takými tmavými, temnými, čo nosia zlaté reťaze alebo odznaky a už z toho nevykľučkoval. Film je ale pútavý, dobre zrežírovaný, so spádom, ukážkami rôznych zákutí gangsta lifu a rodinnými vzťahmi. 3 z 5 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Príbeh mladého bieleho chlapca, ktorý sa v Detroite 80. rokov snaží zapadnúť do svojho okolia. Herecké obsadenie: Aj napriek tomu, že Matthew McConaughey (nar. 1969,  hrá iba druhé husle je jeho príspevok filmu z hľadiska vierohodnosti, jednoducho neuveriteľný. Čo sa týka hlavnej postavy ten mi bol dosť nesympatický a tak som mu jeho osud nevedel empaticky ohodnotiť. Prevedenie: Príbeh filmu si zakladá na skutočnej udalosti a aj napriek tomu celkom baví. Tá interakcia odlišných prostredí a polície je zaujímavá. Potom sa dej mieša aj do súkromného života hlavnej postavy kde trocha uberá na plyne ale mne to vôbec nevadilo. Pocity: Nejedna sa práve o vrchol kinematografie ale prekvapivo baví po celú dobu stopáže. Koniec je trocha neemotívny a akoby z rýchlika za čo aj strhávať hodnotenie. Pridaná hodnota: Film na jedno pozretie. Zaujme ale nemám rad filmy s touto tématikou. V podstate nenesie žiadny odkaz a to je jeho jediná vláda. 70% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zajimalo by me, jakejma hodinkama merili metraz, protoze ja mel uz v pulce filmu dojem, ze az vylezu ven z kina, budou tam misto trolejbusu litat vznasedla. Matthew je sice zaruka kvality a celkove to na me pusobilo hodne sebevedome a jiste, jenze co z toho, kdyz dve hodiny akorat premejslite, na co pujdete zejtra... (Vancouver, Kanada) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Skoro by se chtělo říct TAKOVÝ OBYČEJNÝ PŘÍBĚH...Příběh jedné rodiny...Příběh o 15-letým bílým klukovi Rickovi, který se chce nějak vymanit ze svýho posranýho života...Příběh o FBI, která slibuje, ale neplní...Příběh o městě z poloviny 80-ek, kde dostanete nižší trest za vraždu než za prodej drog...Příběh o zvláštním zákonu USA, kde je legální držet zbraň a střílet a prodávat je, ale nedejbože prodat drogu...No prostě - obyčejný příběh z Ameriky, který má koule, skvělé neokoukané herce (kromě Matthewa) a výtečně ztvárněný dobový vizuál...85% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu nehrál Metyjů, tak bych si ho nikdy nepustil. Takle sem mu dal šanci i přes celkem nízký hodnocení, páč mě zajímal herecký výkon a taky příběh vypadal celkem slibně. No, Metyjů nedostal tolik prostoru a dějově to bylo hodně, hodně slaboučký. Jeden bílej klučina mezi hromadou černejch uličníků, to nikdy nemůže vést k něčemu dobrýmu :o). No a takyže nevedlo. Všichni nakonec skončili za mřížema :o). Vlastně je takovej malej zázrak, že sem to dokoukal uplně až do konce. Něco mi říká, že už tohle nikdy neuvidím... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)

Reklama

Reklama