Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (87)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Obsazení hlavní mužské/ chlapecké postavy byl fail. Ten kluk tomu nedal vůbec nic. Možná nepochopil, čím by si ten vklad zasloužil ten původní, skutečnej Ricky..? Já jsem to nepochopil taky. Film o nesympatickým, bezcharakterním gaunerovi, zahranej jiným extrémně nesympatickým kořeněm. Matthew na vedlejší koleji, bez šance to ovlivnit. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh poháňa tento film. Matúško sa do týchto doboviek hodí, škoda že nedostal viac priestoru s jeho biznisom. Synáčik sa ale zaplietol s veľmi zlými skupinami, takými tmavými, temnými, čo nosia zlaté reťaze alebo odznaky a už z toho nevykľučkoval. Film je ale pútavý, dobre zrežírovaný, so spádom, ukážkami rôznych zákutí gangsta lifu a rodinnými vzťahmi. 3 z 5 ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Skoro by se chtělo říct TAKOVÝ OBYČEJNÝ PŘÍBĚH...Příběh jedné rodiny...Příběh o 15-letým bílým klukovi Rickovi, který se chce nějak vymanit ze svýho posranýho života...Příběh o FBI, která slibuje, ale neplní...Příběh o městě z poloviny 80-ek, kde dostanete nižší trest za vraždu než za prodej drog...Příběh o zvláštním zákonu USA, kde je legální držet zbraň a střílet a prodávat je, ale nedejbože prodat drogu...No prostě - obyčejný příběh z Ameriky, který má koule, skvělé neokoukané herce (kromě Matthewa) a výtečně ztvárněný dobový vizuál...85% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu nehrál Metyjů, tak bych si ho nikdy nepustil. Takle sem mu dal šanci i přes celkem nízký hodnocení, páč mě zajímal herecký výkon a taky příběh vypadal celkem slibně. No, Metyjů nedostal tolik prostoru a dějově to bylo hodně, hodně slaboučký. Jeden bílej klučina mezi hromadou černejch uličníků, to nikdy nemůže vést k něčemu dobrýmu :o). No a takyže nevedlo. Všichni nakonec skončili za mřížema :o). Vlastně je takovej malej zázrak, že sem to dokoukal uplně až do konce. Něco mi říká, že už tohle nikdy neuvidím... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Životopisný film o jednom mladíkovi z nefunkčnej rodiny, ktorý sa zapletie do drogového biznisu. Hlavný hrdina pôsobí celý čas jak zbitý pes a príliš neprejavuje emócie, takže charizmou si diváka nezíska. A rozhodne to nie je ani žiadny svätec, takže nie je dôvod mu fandiť. To že ho využije a nepodrží FBI, nevidím ako niečo podstatné. Za svoj spackaný život si mohol hlavne sám. Film je po každej stránke priemerný, ale nenudí. Celkom som bol zvedavý jak to celé dopadne. Asi najviac zaujme Matthew McConaughey ako neschopný Rickov otec. Celkovo to je film na jedno pozretie. 5/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)

Reklama

Reklama