Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

malylada 

všechny recenze uživatele

Příští rok nás asi čeká v kinech Seagalovka, když se tento bizár dostal do kin Stallone dvacet minut, Bautista pět minut, no coment. Jednoznačně letošní nejhorší akční film a to jsem si myslel, že Přání smrti 2 nic nepřekoná. První hodina je naprosto šíleně nudná arénovka s céčkovým střihem a Útěk z vězení připomína tak maximálně závěr. Uff, tohle Stallone nemá zapotřebí......2/10 ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak touhle cestou rozhodně ne. Film, který více méně klame tělem a tváří se jakože nabízí další porci Stalloneho, tentokrát s Bautistou jako sidekickem, je ve výsledku jen hodně smutné akční céčko, kde otěže přebírají zaměnitelní neschopní hezounci, čemuž odpovídá i stupidní scénář. Tady zkrátka pšenka nepokvete protože Plán útěku 2 je jeden z nejstupidnějších a nejhůř natočených a napsaných filmů co se dostal do kin, co jsem za dlouhou dobu viděl. Navíc, tohle zacházení se Slyem je spíše smutné, než aby tomu člověk fandil. Tohle je dobré tak akorát pro masochisty. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko, na které jsem se bohužel až moc těšil. Příběh celkem jednoduchý a ničím nepřekvapí (záporák celkem intuitivní). Akce je celkem dost, ale soubojovou kazí rychlý střih. Stallone hraje roli poradce, i když má i pár lepších momentů. Bautista má ještě méně prostoru než Sly. Hlavní hrdina celkem v poho. Efekty špatný. Toto neměl Sly zapotřebí. Za mě max. 10% :( ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stallone je v posledních cca deseti letech zárukou kvality, ale s tímhle parazitem šlápnul pořádně vedle. Asi nejhorší ze všeho je prostředí věznice, která sice působí osmdesátkově, ale není v tom ani špetka nostalgie. Spíš naopak. Další věcí je mizerná akce. Začátek ještě jakž takž ušel, ale pak se to zvrhlo do bordelu, za který by zasloužili střihač s kameramanem přinejmenším nakopat. Čestná výjimka pro krátkou přestřelku v hospodě. No a nakonec by mě nikdy nenapadlo, že prostou báchorku o útěku z kriminálu může někdo odvyprávět takhle zmatečně. Pevně doufám, že ten náběh na třetí díl vyzní nakonec do ztracena. 15% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ešte si pamätám, keď tento film išiel do kín, ako veľmi ho propagovali. No, ale pamätám si aj to, že ho kritikov nešetril asi nikto. Preto som pozretie odďaľoval, až teraz keď som si išiel pozrieť jednotku, tak, že dám šancu aj pokračovaniu, no spravil som chybu. Je to príšerne nekoordinovane, veľa scén do príbehu ani nezapadá a nie sú ani vysvetlené. Sly tam hra len druhé husle aj to je len plný moralizovania a tupých fráz. Nezaujímavý príbeh, formou  ťažko zaostalý a trikovo to tiež nebolo žiadne terno. Je to slabé po všetkých stránkach a tak odo mna dostane aj slabé hodnotenie. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama