Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Escape Plan 2: Hades je presne ten typ filmu, ktorý pôsobí, ako keď si zoberiete dobrý film a urobíte z neho mizernú sériu, kde nás čaká minimálne ešte jeden film. A úplne zbytočne. Myslím si, že keby to porovnám od A po Zet nenájdem jedinú vec, ktorá by na tomto filme bola lepšia proti prvému "Escape Plan". Osobne ani neviem či je to vlastne väzenie, z ktorého je treba utekať, alebo niekto príliš veľakrát videl film "Cube". S tým zabezpečením a všetkými vychytávkami mi to viac pripomenulo asi to. Okrem toho ak ste čakali, že Sylvester Stallone alias Ray Breslin tu bude hlavným hrdinom - SORRY! V skutočnosti je hlavným hrdinom jeden z členov jeho tímu, ktorý tu skončí zavretý. A ten bude hľadať cestu von. Ku koncu sa do Hadesu dostane aj Breslin, no už je neskoro na to, aby ste z neho urobili hlavného hrdinu. Viac-menej je celý čas len ako vedľajšia postava. A čo sa týka výbuchov, efektov a akčných scénok, tak z toho skutočne urobili tragédiu pre oči. Ani jedno z toho nepôsobilo realisticky. Po tom, čo som film dopozeral som sa pozrel, čo režíroval už Steven C. Miller a potom to všetko zapadlo do seba. Nie je dobrým akčným režisérom, nevie pracovať dobre s materiálom, podáva nám klišé, ktoré sme videli miliónkrát a nevie ani dobre film sústrediť na svojho hlavného hrdinu, no miesto toho si nájde iného. Je to pád skoro na dno pre túto sériu. Osobne odporúčam aby ste si pozreli iba prvý film a toto ignorovali. Nestojí to za váš čas. Hodnotenie: D+ ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tak určitě první díl byl lepší, tohle mělo trochu horší digitální efekty, scénář i režii. Ale zase si myslím, že se jedná o solidní béčko, dalo se na to dívat a nebylo to až tak špatné, jak je zdejší celkové hodnocení. Byl jsem sice trochu překvapen, že Sly a Dave Bautista tam měli jen vedlejší role, protože hlavní roli měl Xiaoming Huang, ale ten předvedl nějaké to kung-fu, takže jsem byl spokojený. Jak už jsem psal na začátku, mohlo to být lepší, je vidět, že je to béčkový film, ale 3* si to zaslouží. ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kinematografickú obec už dlho trápila otázka - kto je lepší herec? Sylvester Stallone alebo 50 cent? Tento neľútostný súboj bol v tomto filme rozhodnutý. Obaja urputne bojovali za použitia tých najtuhších výrazov. Nakoniec s minimálnou prevahou predsa len vyhráva dedo Sylvester. Jeho rigidný zovňajšok je značnou mierou totiž chybou plastického chirurga, keď mu pre rokmi vpichol sloniu dávku botoxu. Na druhej strane sa skrachovaný raper nemá na čo vyhovoriť. A hlavne by mal vysvetliť jednu otázku - prečo v každom filme hrá primáta? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od najväčšieho filmového fanúšika z vedľajšieho susedného mesta si na jednotku príliš nespomínam (a naozaj neviem či som ju vôbec videl) ale keďže sa mi večer nejako nechcelo pokračovať v seriáloch či začať nový, z ponuky Netfixu som si vybral Escape plan 2 a bola to chyba. Čakal som pokus o útek z väznice kopaním tunela, zmocnením sa auta či helikoptéry, možno pokusu oklamať dozorcov a dostať sa von ako mŕtvola iného chlapa ale toto bolo vyslovene slabé, ako to tu už bolo spomenuté. Nebol to vyslovene odpad ale dej filmu ma prestal baviť asi v 10 minúte, a to už je čo povedať. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno