Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak i já jako velký fanda Sylvestra Stallona jsem se podíval na druhý plán útěku :-) .No,tak za prve,začnu trochu ze široka.Když bylo jasné,že se točí druhý díl a zároveň pak hned i třetí,tak jsem se těšil a i když mě mrzela absence Arnolda,tak přesto jsem si říkal,že by to nemuselo být špatné.Ok.Po té přišla zpráva,že filmy se natáčel myslím jen pár dní a to samé třetí,tak to mě trochu zarazilo,ale na druhou stranu vše nemusí trvat kdo ví jak dlouho aby to bylo kvalitní,jsou i výjímky.A teď už k hodnocení filmu samotného.Než jsem si to pustil tak mě docela zarazilo zdejší hodnocení a to samé na imdb a komentáře typu-Stallona jako začíná být něco co Seagal,tedy hvězda co už hraje v hodně béčkových spíš céčkových nebo možná někdy i zetkových filmech :-) .I tak jsem byl zvědavý jaké to bude a musím konstatovat i když možná ne úplně objektivně jako fanda Slye,ale co je objektivní,pořád je to jen můj názor,možná to není objektivní k lidem co váhají jestli si to pustit a nejsou přímo fanoušci tohoto akčního hrdiny.Po příběhové stránce si myslím,že film je napsán dobře a je znát,že to psal autor scénáře k jedničce,jen možná bych udělal stopáž o trochu delší,protože někdy my to přišlo takové usekneté a moc zkratkovité,ale zase film parádně plyne.Co se týče akce,tak si myslím,že souboje jsou na dobré úrovni a i Stallona tu má ,sice ne tolik výraznou,ale má bitku.Takže doteď je to dobré.Co je pro mě mínus,tak to je menší stopáž právě pro Stallona a Bautistu i když se plakát a celková prezentace tváří ,že jsou ty hlavní,ano chápu,je to marketing a zároveň film zafinancovala čínská strana.Takže ,to alespoň kvůli tomu nějak beru,ale i tak je to škoda.Celkově tedy musím říct,že ty co tu vidí to aktuální hodnocení pod čtyřicent procent a přečtou si v komentářích něco o podobě s aktuální tvorbou Seagala,tak to fakt ne a nebojte se,tohle je proti filmům se Stevenem mega hit.Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdami,ale budu spravedlivý a za někdy moc velkou zkratkovitost a menší stopáž pro Stallona(což kdyby film byl film o čtvrt hodiny delší tak by to filmu i samotného Slyovi slušelo víc a dal bych ten čas hlavně jemu) dávám celkově 65 % a tři hvězdy. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Aha, a jsme doma. Teď jsem se v zajímavostech dočetla, že film byl natočený za 19 dní. Tak tomu se vůbec nedivím, protože tohle bylo kurňa odfláknutý. Ani už se nedivím, že režisér je nějaký no name ňouma, který předtím nenatočil nic pořádnýho. Čemu se malinko divím, že scénárista je ten samej, co natočil jedničku...Ikdyž jestli mu tam nechtěl hrát Sly hlavní roli, tak co měl dělat. Bylo to mdlý, amatérský ( někdy jsem si připadala, jako bych se dívala na seriál Červený trpaslík, jenže ten byl alespoň vtipný.) Tady se taky párkrát pokusili o vtip, jenže to vyznělo spíš trapně. Z mého nově oblíbeného Bautisti se pokusili udělat génia, ale to mu taky vůbec nesedělo. Já prostě vůbec nepochopím, proč to natáčeli... ať mi nikdo neříká, že nevěděli, že natočí sračku. Tohle bylo jedno z velkých očekávní tohoto roku a kdybych čekala nějaký béčko, tak to na tu trojku dosáhne...ale toto... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tuším, že poté, co Sly viděl výsledek, o pár let zestárl a nejednou zlostně bouchl do stolu. A určitě se i zastyděl. Jeho Kriminál byl a i po letech stále je působivý kousek, první Plán útěku má rovněž co nabídnout. Spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem tehdy konečně narazili na projekt, u kterého se plnohodnotně sešli před kamerou. Žádné několikaminutové štěky. Výsledkem bylo mírně udýchané béčko, ale své kvality ve staromilském podání mělo. Pokračování je průšvih. Pořádný. Je zaměřené na asijské publikum a podle toho i vypadá. Specialista na útěky Sly je tady za mentora, skoro vůbec se nepředvede, na plátně je zoufale málo. Dějově je to průšvih, akce je lehce zaměnitelná, efekty vypadají úsměvně a levně, střih divně. Zklamání. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ešte si pamätám, keď tento film išiel do kín, ako veľmi ho propagovali. No, ale pamätám si aj to, že ho kritikov nešetril asi nikto. Preto som pozretie odďaľoval, až teraz keď som si išiel pozrieť jednotku, tak, že dám šancu aj pokračovaniu, no spravil som chybu. Je to príšerne nekoordinovane, veľa scén do príbehu ani nezapadá a nie sú ani vysvetlené. Sly tam hra len druhé husle aj to je len plný moralizovania a tupých fráz. Nezaujímavý príbeh, formou  ťažko zaostalý a trikovo to tiež nebolo žiadne terno. Je to slabé po všetkých stránkach a tak odo mna dostane aj slabé hodnotenie. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Aby film fungoval musí převažovat to dobrý nad špatným. Když toho dobrýho je naprostá většina, tak jsme svědky výjimečného okamžiku. Průser ale nastává, když toho fajn je žalostně málo a když už se něco najde umlátí to tuna odpadu. Pokud tenhle film mám skutečně brát jako pokračování skvělého prvního dílu, můžu říct, že je všechno špatně. Sly si klidně k Johnu, Rockymu, Barneymu mohl přidat další silnou postavu. Místo toho je pokračování podupáním všeho co první Plán Útěku dokázal. Pokud ale přimhouřím oko a budu název filmu brát jen jako titulek plakátu, který má někoho nalákat a tudíž brát viděných 90 minut jako samostatnou kapitolu, tak naštvanej nebudu. Místy jsem se i bavil. Vytknu jednu věc. Hlavní hrdina mě byl úplně volnej. Jinak to ale celé odsýpalo. Sem tam fajn bitka, můj olíbenec Sly a nastěstí krátká stopáž. 65 procent za fajn béčko. 45 procent za příšerný pokračování, takže suma sumárum 55. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama