Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (322)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Využij to, co vidíš, abys zmapoval, co nevidíš." Tak tuto teorii odvráceného kostlivce jsem neznal a při svém příštím útěku z vězení ji určitě využiju. Jinak se musím přiznat k tomu, že i já jsem zachytil několik logických nesmyslů a předem odhalil nejeden okoukaný podfuk na diváka, ale zároveň jsem se docela bavil. Zejména postava Trenta DeRosy mě bavila při každém svém štěku, jak už to u Bautistů bývá. A jelikož jsem bystrý a předvídavý, tak mi dopředu došlo, že horkou jehlou ušitá dvojka bez Arnieho nemůže být tak zábavná jako docela promyšlená jednička s Arniem. Takže jsem dostal přesně ten kus zábavy, který jsem očekával. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od najväčšieho filmového fanúšika z vedľajšieho susedného mesta si na jednotku príliš nespomínam (a naozaj neviem či som ju vôbec videl) ale keďže sa mi večer nejako nechcelo pokračovať v seriáloch či začať nový, z ponuky Netfixu som si vybral Escape plan 2 a bola to chyba. Čakal som pokus o útek z väznice kopaním tunela, zmocnením sa auta či helikoptéry, možno pokusu oklamať dozorcov a dostať sa von ako mŕtvola iného chlapa ale toto bolo vyslovene slabé, ako to tu už bolo spomenuté. Nebol to vyslovene odpad ale dej filmu ma prestal baviť asi v 10 minúte, a to už je čo povedať. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍŠ, MLADEJ, TO TI MUSÍM PŘIZNAT. ODVEDLS TU PARÁDNÍ PRÁCI. VYBUDOVALS VĚZENÍ. VYPADÁ, ŽE NEMÁ ŽÁDNÉ SLABINY. ALE VÍŠ TY CO? VŽDYCKY TU JE JEDNA…“ /// Už úvod napoví, že tady nemá smysl vočekávat nějakou inteligenci (filmařů – hlavně…). No a zbytek filmu to mnohokrát potvrdí. Je to jednoduchý, takže to celkem vodsejpá, ale… Sly je tady dědkovitej dědek, čehož si všimli všichni, takže ho nepouštěj do větších akcí. Všude samej Číňan a vůbec všechno to působí jako vodfláklej nákup z asijský tržnice! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s mozkem a trpělivostí…. 2.) Neznám odpověď na hádanku: Je to starý, ve filmu to působí trapně a není to J-C Van Damme. Kdo je to? 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak uz aj Sly sa vydal cestou videosraciek v ktorych hra maximalne 20 minut z coho väcsinu stopaze znudene stoji alebo sedi. Zucastni sa akurat jednej kratkej prestrelky a finalnej bitky. Plan uteku je znova tak strasne prekombinovany, ze nedava ziadny zmysel. Samozrejme sa dockame aj sokujucej pointy, ktora obrati predosly dej naruby a vzhladom na uz natoceny treti diel neprekvapi, ze dej ostane otvoreny. Znudene pôsobi nielen Sly ale vsetci herci. Plagatovy ojeb je dokonany tym, ze aj Bautista tu ma prakticky len niekolko parsekundovych vystupov. Chemia medzi nim a Slyom je nulova. Cely film sa sustredi na nejakeho neznameho aziata, ktoreho zavru do basy v ktorej absolvuje mnozstvo zapasov, aby sa nenudil. Ale ani ako arenovka to nefunguje, pretoze kamera je tak rozhegana, ze zo zapasov vidno jedno velke hovno. Prestrelky su natocene o nieco prehladnejsie, ale je ich tu minimum a nicim nezaujmu. Väzenie vyzera jak prazdny mensi sklad. A aby to nebolo tak ocividne, tak je tam cely cas tma. Lokacie mimo basy vyzeraju este hnusnejsie. Film sa berie strasne vazne. Zaznamenal som len 2 pokusy o hlasky, ktore skôr vyzneli ako Slyove povzdychnutie nad tym v akej sracke sa ocitol. Vlastne ma nenapada za co presne davam jednu hviezdicku. Asi nechcem byt voči Slyovi taky kruty. Ale nabuduce ak bude surne potrebovat peniaze, tak nech radsej natoci nejaku vtipnu reklamu. Napriklad na vložky. 1/10. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla docela solidní akční zábava, tak dvojka je absolutní béčko bez jakékoli inovace nebo nápadu. Naopak. Chápu, že by někdo chtěl pokračování jedničky. Byla zábavná a originální. Pak vůbec nerozumím proč se kývlo na tohle, když to nemá budget ani na zaplacení scénáře. Sly hraje druhé housle a Bautista je ve filmu nejdéle pět minut, pouze aby se dalo říci, že je ve filmu a jeho jméno na plakátě. Ten film má naprosto béčkovou stylizaci a příběh je k uzoufání nudný a předvídatelný. Ty zvraty jsou tak "nečekaný" až mám pocit, že to tvůrci nemohou myslet vážně. No prostě ne, nečekal jsem, že zopakují úspěch jedničky, ale navázat se nějak průměrně dalo. Tohle je fakt pokračování k ničemu. Po posledním monologu jsem si řekl "bože ať není žádná trojka". Jukni na CSFD a víte co? Oni už trojku udělali a to hned o rok později. (28 %) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama