Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriálové herečky prišli na brigádu zašantiť si s diablom, ktorý bol niekedy dokonca strašidelnejší než Karel Gott. Prezradím, že minimálne jednej z nich sa to nevyplatilo. Roztomilá mrcha, trocha mladšia verzia Nicole Scherzinger, zobrala nočnú pri mrtvolách, naivne si mysliac, že sa ani jedna neprebudí. Lenže už pri prvom fotení selfiečiek nejeden nebožtík lape po dychu a divák ostáva v napätí. Pomôže našej malej mrške aspoň 30 kilový ryšavý sbskár? ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to takové nenápadité,děj má mnoho klišé a rutinních lekaček. Není využit potenciál ze zápletky a ani z děsivého prostředí nemocniční márnice. Chodící stereotyp – třicátnice s traumatem z bývalého zaměstnání se sotva vzpamatovala ze závislosti na prášcích, má kvůli tomu hrůzné halucinace, ale stejně vezme za vděk nočními šichtami ve skladu mrtvol. Samotná márnice pak nabízí pochopitelně místnost se schránkami na nebožtíky, výtah, spalovnu a několik temných chodeb, v nichž se zářivky dost neochotně spouštějí na pohybová čidla a dveře se otevírají na magnetickou kartu, přičemž o patro výš se již nachází běžná nemocnice. Nic z toho ale není využito k čemukoli alespoň trochu nápaditému a celá ta lokace je tudíž děsivá jen svou vlastní existencí a chmurnou ošklivostí, aniž by tomu nějak dopomáhaly jiné filmové prostředky. Přeludy a vidiny hlavní hrdinky se také přihlásí o slovo jen sporadicky. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nepokrytě jsem se těšil. Infernální psycho trailery slibovaly hodně a... no... hm. Jediným zajímavým prvkem celýho filmu zůstává koncept záporáka, protože démonem posedlá a děsivě zohavená mrtvola mladý holky nekuchá lidi každej den. A je to vlastně provedený docela dobře - neklidná umrlice je dobře obsazená i namaskovaná/animovaná a s principem jejího démonickýho fungování by se dalo vyřádit na tisíc způsobů... což je přesně to, co tvůrci nedělají. Po nadějným začátku totiž film rezignuje na veškerý napětí a následuje rutinní vyvražďovačka, která není schopná přijít s jediným momentem překvapení. Vlastně to celý působí, jako by někdo mermomocí chtěl okamžitě zfilmovat dobrej nápad a příliš pozdě mu došlo, že by bylo dobrý kolem něj vybudovat nějakej příběh. Nejmocnějším důkazem budiž fakt, že se do konce filmu nedozvíme, proč démon nechce (nebo nemůže) zabít hlavní hrdinku. Hlavní hrdinka je mimochodem dobře napsaná i zahraná, ale možná jsem takovej pocit měl jen proto, že se jako jediná nechová jako retard. Tak tedy zase příště... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že hororů moc poslední dobou není, zejména pak duchařin, tak jsem tomu dával šanci i navzdory strašným hodnocením. Bohužel i přes slušnou herečku a téma se tam posralo, co se dalo. Film se chce neskutečně moc přiblížit Autopsy of Jane Doe, ale nesahá mu ani po kotníky. Scénář je stupidnější než u kdejaké béčkové krávoviny, chování postav mnohdy nelogické a úplně mimo rozum, Hanna pobíhá a zabíjí jednu postavu po druhé a všechno se odehrává tak rychle, že se na to pomalu nedá dívat. Ne, tím, že se v márnici budou vypínat všechny přístroje a rozhýbávat všechny předměty na stole, opravdu nedocílíte atmosféry ani strachu. Nehorázná bezmyšlenkovitá šaškárna, která neměla vůbec vzniknout a už vůbec nechápu, co tenhle film dělal v kinech. Druhá hvězda je za to, že film skončil kolem 80.minuty a nebyl delší, protože víc bych už fakt nedal. Absolutní failovou perličkou je počítačově udělaný oheň v peci v závěrečných minutách, ten mě fakt dostal... ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Klasický "efektový horor". Pokud hledáte lekačky, pocit strachu a temnotu, bude tento film pro vás. Pokud však očekáváte navíc i nějaký zajímavý příběh v pozadí, tak to není dobrá volba. Výprava je zde téměř neexistující, téměř celý děj se odehrává na jednom místě. Ale to by se dalo hororu odpustit, pokud by za ním stála nějaká zajímavá myšlenka, která tu chybí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)
  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama