Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nepokrytě jsem se těšil. Infernální psycho trailery slibovaly hodně a... no... hm. Jediným zajímavým prvkem celýho filmu zůstává koncept záporáka, protože démonem posedlá a děsivě zohavená mrtvola mladý holky nekuchá lidi každej den. A je to vlastně provedený docela dobře - neklidná umrlice je dobře obsazená i namaskovaná/animovaná a s principem jejího démonickýho fungování by se dalo vyřádit na tisíc způsobů... což je přesně to, co tvůrci nedělají. Po nadějným začátku totiž film rezignuje na veškerý napětí a následuje rutinní vyvražďovačka, která není schopná přijít s jediným momentem překvapení. Vlastně to celý působí, jako by někdo mermomocí chtěl okamžitě zfilmovat dobrej nápad a příliš pozdě mu došlo, že by bylo dobrý kolem něj vybudovat nějakej příběh. Nejmocnějším důkazem budiž fakt, že se do konce filmu nedozvíme, proč démon nechce (nebo nemůže) zabít hlavní hrdinku. Hlavní hrdinka je mimochodem dobře napsaná i zahraná, ale možná jsem takovej pocit měl jen proto, že se jako jediná nechová jako retard. Tak tedy zase příště... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Posession Of Hannah Grace" je ďalším mizerným hororovým počinom, ktorý má v sebe snáď všetky najhoršie klišé, ktoré som kedy videl. Absolútne bez inovácie, bez nápadu, čohokoľvek. Na začiatku som si hovoril, že rozbeh nie je zlý. Exorcizmus, ktorým film začína je celkom dobre spracovaný, predstavujeme si našu hlavnú hrdinku Megan, ktorá vie ukázať zaujímavé momentky. Jej história je tam celkom dobre zapracovaná a celkovo som nadobudol pri sledovaní pocit, že má to v sebe zaujímavé momentky. Bohužiaľ tam sa všetky pozitívne stránky filmu rozsypali a zvyšok filmu je absolútne nekompetentný pokus. Nebudem sa tváriť, že by sa nesnažil mať atmosféru. Lenže problém je, že všetky scénky, ktoré sa udejú sú tak staré, tak nemožné a plné klišé, že miestami som sa viac smial, než bál. Dokázal som presne odhadnúť čo sa bude diať a kedy sa to bude diať. Okrem toho je problém, že nikdy nepociťujem ani nejaký reálny efekt, keď niekto vo filme zomrie. Žiadna postava nie je dostatočne vyprofilovaná na to, aby som im dokázal fandiť, aby sa z toho všetkého dostali. Lebo to sa nestalo. Márnica ako taká je dobrým miestom na horor, no vôbec sa tu nedokáže využiť jej potenciál. Dokonca mám pocit, že ani z tej izolácie, ktorá tam mohla byť sa veľa nevyťaží. Reálne je toto absolútne zbytočný horor. Snaha sa cení, no je to skutočne nuda na n-tú a nikomu to nebudem odporúčať. Myslím si, že vonku sú oveľa lepšie filmy, než tento, načo márniť s ním čas? Hodnotenie: D ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Posedle-márnicový horor jedoucí ve vyjetých kolejích. Najdete tu všechny žánrové propriety, takže velkou roli hrají výtah, blikající světla či selhávající technika. A samozřejmě je tu podivná mrtvola, která se chová nestandartně. Ale mě se to i tak líbilo. Posedlé děvče dokázalo svůj potenciál solidně naplnit, film má má slušnou atmosféru a Shay Mitchell v hlavní roli je celkem sympatická. Líbilo se mi i finále, ačkoliv jak už tady zaznělo, odolnost hlavní hrdinky vůči ohni byla přinejmenším netypická. Ale tak to se dá přehlédnout. Co jsem chtěl, to jsem dostal. 70% ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mi přišla celkem zajímavá, nicméně druhá část přinesla laciné lekačky, které už moc dobře nefungovali a celé to působilo trošku obšlehnutě. To, že tam dívka, která se stala obětí posednutí démonem leze všude možně jak opice, vůbec nevypadalo teda dobře a zkazilo mi to celkový dojem. Shay Mitchell byla skvělá, ovšem role psychicky nevyrovnané policistky se dala využít trochu lépe, jelikož mi přišlo, že ji hrozně brzo každý uvěřil, že se v té márnici děje něco zvláštního.Prostředí bylo také trochu znepokujující a nahánělo hrůzu samo o sobě, při představě, že bych tam měla 8 hodin trčet sama. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tématika vymítání ďábla mi byla vždycky blízká a o to víc ocením, když se objeví nějaký film, který za to stojí. Tenhle měl velkou šanci být zase po dlouhé době průměrným a skoro se mu to povedlo, nebýt zase x maličkostí a nelogičností, které těmto filmům s asi ne kdovíjakým rozpočtem vždycky fatálně uškodí - tady se o dementní záseky stará většina nesympatických hlavních neherců a komparzistů. Lekačky a efekty si ale zas naštěstí drží poměrně vysokou úroveň. No nestáhl bych to, poskytl Netflix.......................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)

Reklama

Reklama