Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Magika82 

všechny recenze uživatele

A budu zlá... Pokus - a velmi nezdařilý - snad o navázání na snímek Tajemství smrti slečny Neznámé (2016), se stal pohromou již dle upoutávky na tento snímek... Ta sama postačí k tomu, aby si potenciální divák uvědomil, že de facto shlédnul celý film... Chaotický scénář, dějová linie snažící se rozvětvit mezi osobní příběhové linky postav, aniž by se byť na jedinou minutu odtrhla od hlavní linie, se namísto pomyslného francouzského copu změnila v dred a ještě k tomu natupírovaný odskakováním k postavám, které měly ve filmu nejvýše pět vět... Herecké výkony nepřesvědčivé. Dialogy nesmyslné. Popsání hlavního pilíře filmu z teologicko-psychologické stránky, naprosto nesmyslné a matoucí diváka neznalého skutečností... A plazivých postav mám už plné zuby z tzv. "hororových" snímků točených v Japonsku... Před Odpadem film zachraňuje pouze několik sekvencí, jenž v samotném snímku nemají v součtu více, než-li pět minut... 20% a už o tomto blábolovitém filmu nechci slyšet.... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No hned druhý horor mě vrátil do reality, byla to doslova zábava jak v márnici. Do té je přivezena mrtvola posedlé holky a začíná strašit a později zabíjet, aby si vyspravila tělo. Stokrát ohrané lekačky (blikne světlo a něco se objeví na kameře, nefungující technika), neoriginální potvora, neoriginální telekinetické vraždy a díry ve scénáři - proč démon nezabije hrdinku a proč ta nezvedne prdel a neodejde pryč? Dvě hvězdičky za povedenou atmosféru moderní márnice, celkem sympatickou hrdinku a solidní finále s happyendem! Jinak slabý průměr u kterého mě xkrát napadlo jak snadno by si s takovou třetiřadou démonkou poradili Dean a Sam Winchesterovi. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že hororů moc poslední dobou není, zejména pak duchařin, tak jsem tomu dával šanci i navzdory strašným hodnocením. Bohužel i přes slušnou herečku a téma se tam posralo, co se dalo. Film se chce neskutečně moc přiblížit Autopsy of Jane Doe, ale nesahá mu ani po kotníky. Scénář je stupidnější než u kdejaké béčkové krávoviny, chování postav mnohdy nelogické a úplně mimo rozum, Hanna pobíhá a zabíjí jednu postavu po druhé a všechno se odehrává tak rychle, že se na to pomalu nedá dívat. Ne, tím, že se v márnici budou vypínat všechny přístroje a rozhýbávat všechny předměty na stole, opravdu nedocílíte atmosféry ani strachu. Nehorázná bezmyšlenkovitá šaškárna, která neměla vůbec vzniknout a už vůbec nechápu, co tenhle film dělal v kinech. Druhá hvězda je za to, že film skončil kolem 80.minuty a nebyl delší, protože víc bych už fakt nedal. Absolutní failovou perličkou je počítačově udělaný oheň v peci v závěrečných minutách, ten mě fakt dostal... ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tématika vymítání ďábla mi byla vždycky blízká a o to víc ocením, když se objeví nějaký film, který za to stojí. Tenhle měl velkou šanci být zase po dlouhé době průměrným a skoro se mu to povedlo, nebýt zase x maličkostí a nelogičností, které těmto filmům s asi ne kdovíjakým rozpočtem vždycky fatálně uškodí - tady se o dementní záseky stará většina nesympatických hlavních neherců a komparzistů. Lekačky a efekty si ale zas naštěstí drží poměrně vysokou úroveň. No nestáhl bych to, poskytl Netflix.......................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Za mě příjemné překvapení. Film se nesnaží přehánět svou strašidelnost a spíš skvěle využívá prostředí, kde se odehrává. Už po druhé scéně je sice jasný (spoiler), že karty na otvírání dveří, světla na pohybová čidla a výtah budou hrát velmi důležitou roli, což se taky později potvrdí, takže trochu nuda. Ale závěr filmu se s tím nijak nemaže, tak není prostor vymýšlet bůhví jakou pecku na závěr, která by to mohla akorát pokazit. 65% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)
  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)

Reklama

Reklama