Reklama

Reklama

Ghost Stories

  • Velká Británie Ghost Stories (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

To, že někdo nevěří na duchy, neznamená, že duchové nevěří na něj. Či snad, že dokonce neexistují. Jedním takovým skeptikem je i profesor Phillip Goodman (Andy Nyman), který si dal za úkol vysvětlovat a odhalovat zdánlivě nadpřirozené jevy a zjistit jejich skutečnou podstatu. A právě kvůli tomu se s ním spojí jeden muž, který jej vyzve, aby vyšetřil tři nevysvětlitelné případy. Profesor Goodman se tedy vydává na výpravu, jejímž cílem je racionální vysvětlení těchto přízračných příběhů. Postupně se setká se třemi vyděšenými lidmi. Noční hlídač Tony Matthews (Paul Whitehouse) prožil v prázdném skladu strašidelné setkání, teenager Simon Rifkind (Alex Lawther) před časem absolvoval děsivou noční jízdu, kvůli které dodnes prožívá život v nechtěném hororu. Třetím vyšetřovaným případem je zážitek důstojného bankéře Mike Priddlea (Martin Freeman), ten prožil setkání s duchy, které zásadně otřáslo jeho do té chvíle dokonalým životem. Když Goodman zkoumá tyto příběhy, jeho do této chvíle racionální svět se začíná rozpadat. Je to klam jeho mysli nebo za vším stojí temné síly? Postupně je vtažen do odhalování dlouho pohřbeného tajemství, které převrátí jeho dosavadní život a změní všechno, co si dosud myslel. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (223)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hororové poviedky, ktoré príliš nevystrašia neboli vyslovene sklamaním, ale mohlo to byť podstatne lepšie. Pravdou je že záver je omnoho zaujímavejší ako všetky tri poviedky a rozuzlenie sa snaží byť prekvapivé, avšak podobných filmov už bolo natočených viac a mnohé z nich boli oveľa lepšie. Priemerný film, ktorý vo Vás nezanechá výraznejší dojem. ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Přídám se k opatrné spokojenosti, bohužel jen opatrné, protože to co se děje odhalíte chvíli za půlkou. I když možná je to tím, že jsem podobný námět viděl už párkrát a tady se skoro kompletně vykrádá jedna povídka z Krajních mezí. Na druhou stranu je film parádním řemeslem, kamera je báječná, režisér dávkuje lekací momenty v těch správných dávkách a herci hrají jako z partesu. 7/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedná se o Duchařskou antologii, kde mně nesympatický hlavní hrdina se snaží dokázat, že veškeré paranormální případy jsou podvod a dostane tři případy na vyřešení. Samotné případy sice až tak nezaujmou výjimkou posledního, kde se alespoň něco zajímavého stane a Martin Freeman boduje,co však stojí za zmínku je hlavní finální linie, která se dá označit za slušný Mindfuck, jelikož se absolutně vyhýbá předešlému dění, ale jestli jsem jej pochopil si také nejsem úplně jist. Je to pěkně natočené, má to atmosféru, herecky slušné a na horor neobvykle překombinované, takže za zhlédnutí to stojí, byť já dávám přednost akčnějším a zábavnějším záležitostem. 65% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 80 minut je to nadprůměrný horor, který se, ale v posledních zhruba 18 minutách absolutně podělá. Celý film se skládá ze 3 povídek (k tomu se ještě dostanu) , které ´´ vyšetřuje,, chlápek, který si založil image na tom popírat nadpřirozené případy, kterou odkoukal od chlápka co to dříve dělal taky, ale ´´zmizel,, . První povídka je o nočním hlídačovi, kterého v jakémsi opuštěném ženském ústavu pronásleduje duch druhá o teenagerovi co neudělá řidičák rodičům to zatají a po cestě domů něco/někoho srazí a to ho pronásleduje a třetí o chlápkovi v jehož domě straší. U první chybí pointa u druhé vysvětlení a třetí je taková nemastná neslaná, ale první a druhá mají parádní atmosféru. Chtěl jsem dat 80 procent, ale ten závěr to totálně podělal. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film několika tváří (minimálně tří)...zatímco samotné historky (minimálně dvě ze tří) mají velmi slušnou atmosféru a potenciál slušně zabubat,to co je spojuje/propojuje je nezáživná vata,bez které by se divák určitě obešel.No a pak přijde finále,které je trochu psycho a působí jako by bylo z úplně jiného filmu...a to vlastně i přesto,že jisté náznaky jak vše dopadne film nabídne už v průběhu.Osobně bych raději uvítal lehce starosvětskou hrorovou minisérie,která víc rozvine samotné historky a řádně je uzavře tak aby nevyšuměly jako tady...60% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy dva chuligáni šikanují mladého Goodmana (Samuel Bottomley), si jeden z nich potáhne z cigarety a odhodí nedopalek. Potom mu položí k nohám lahev od piva. Pak následuje střih a v další scéně opět potáhne z cigarety a odhodí nedopalek. (Pelidor)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. října 2017 na Londýnském FF. (Varan)
  • Natáčelo se v Anglii, konkrétně ve městech Bradford, Hornsea, Harrogate a Leeds. (Varan)

Reklama

Reklama