Reklama

Reklama

Meg Murryová je typická středoškolačka, která bojuje s nízkým sebevědomím a která touží zapadnout. Je dcerou světoznámého fyzika, je inteligentní a talentovaná, stejně jako její mladší bratr, Charles Wallace, což si však Meg zatím neuvědomuje. Situaci silně zkomplikuje zmizení pana Murreyho, které Meg sklíčí a její matce zlomí srdce. Charles Wallace představí Meg a jejímu spolužákovi Calvinovi tři nebeské bytosti, které přicestovaly na Zemi, aby našli pana Murreyho. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu. Pomocí skládání času a prostoru jsou přenášeni na světy za hranicemi fantazie, kde musí čelit mocné zlé síle. Na Zemi se Meg vrátí jen tehdy, když se naučí čelit temnotě ve svém nitru a najde sílu potřebnou k poražení temnoty, jež se rychle šíří vesmírem. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (81)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Černo-bílý film plný barev, který byl jak na drogách, ale přesto se snažil diváka moralizovat. Protože jasně - být odlišný je v pohodě a člověk musí být za každou cenu rád tím, kým je. Pěkné houby - hlavně se toho nedržte, milé děti. Celý snímek byl výrazný asi jako Země zítřka - vůbec se nedivím, že jsem o něm od promítání v kinech vůbec neslyšel. Otravná a neustále nedůvěřivá hlavní postava, které samozřejmě nikdo nevěřil, protože si automaticky za šikanu mohla sama. Po ani ne deseti minutách nástup ujetých, rádoby sympatických postav a konečně i oslavované cesty napříč vesmírem kamsi, kde člověk viděl stromy se smát a publikum nad tím sjetým děsem řeky slzet. A nechybělo nějaké to rádoby temné drama, kde stačilo držet se toho, co jsem napsal na začátku, aby vše dobře dopadlo a zazvonil zvonec. Po 109 minutách díkybohu! Koncept divný, nesmyslný, nezajímavý, nesympatický... 3x ne. Nebýt to vysokorozpočtová produkce, asi by se to zasloužilo i o odpad. Takhle - ano, efekty byly fajn. A možná tam ani nebyly, jen jsem opravdu měl v těch lívancích k večeři jiný prášek, než ten kypřící. Fakt nevím. 20% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Snaha o snovou magičnost se při prolétávání prvními fantaskními pohádkovými světy vcelku dařila, no záhy doplatila na neuchopitelnou podivnost námětu, a především ohromnou kýčovitost všeho. Rodina, láska (a světlo) porážejí temnotu korumpující lidská srdce, doslovněji to řečeno být nemohlo. Nijakou režii nezachránil ani barevný (byť opět často kýčovitý) trikový vizuál a líbivá hudba, natož až "kvótovaně" mezirasový casting. ()

Reklama

Scraffy odpad!

všechny recenze uživatele

A Wrinkle in Time aneb Disney nevie, kam s peniazmi. To fakt takúto sračku plnú klišé hovadin, ktoré sme videli snáď v každom filme nám naservírovalo štúdio s najväčším dosahom a to v roku 2018?! Čo na tom, že to má ako-tak dobré efekty, keď celkový obsah nestojí ani za povšimnutie. Vcelku známy herci sa tu nechali takto hnusne využiť. Určite má Disney na nich nejakú špinu, lebo inak si to neviem predstaviť. Ono asi jediné scény, ktoré tu boli dobré a vcelku sa mi páčili boli, keď sa dostali do "zaseknutia" času, kde sa všetko naraz opakovalo. Tie deti, ako všetky naraz hopsali s loptami boli ako z nejakého hororu. Chémia medzi hlavnými postavami je strašná a urobená tak, že len čakáte, kedy sa pobozkajú, ale nakoniec aj tak neurobia, pretože je to Disney. Vo výsledku veľmi chaotické dielo, ktoré sa ani nečudujem, že distribútori ztiahli z kín. ()

Vila_Malvina 

všechny recenze uživatele

Opravdu docela dosti zajímavý film! Je v něm hluboké poselství, které už mnoho z nás tuší, o metafyzickém boji dobra a zla, který se odehrává v srdcí jeden každého z nás. A též o možnosti cestovat kamkoliv do Vesmíru skrze 4. dimenzi (odkazy na hyperkrychli a červí díry, opravdu fascinující!) Konečně i Hollywood začíná ukazovat lidem, jak to tady celé funguje, že k mezigalaktickému cestování není potřeba vymýšlet a zlepšovat nějaké technologie a fyzické přístroje (to je slepá ulička, ale většina vědců v reálném světě jde bohužel stále touto materiálně-kvantitativní cestou), ale že stačí jen naladění mysli a správná frekvence (frekvence lásky) a mohou se dít zázraky i ve fyzickém světě! Forma filmu je bohužel dělaná na míru pro americké teenagery (vč. líbivé a jednoduché pop hudby a trochu kýčovitých kostýmů) + film je poplatný stávajícímu trendu, kdy "musí" být zastoupeny všechny rasy, a tudíž nejvyšší zástupkyně světla je černoška.. Ale celkově jsem fakt nadšená, že se takovéto filmy točí. Něco se opravdu na světě mění z hlediska duchovního rozvoje lidstva, a takovéto filmy jsou toho důkazem! (Viz i teď Aquaman či dříve Atlas mraků nebo Avatar aj.) I když na 2.str. je podle stávajícího dost žalostného hodnocení vidět, že běžný uživatel holdující masové kultuře na něco takového ještě není zcela připraven. ()

Krocan 

všechny recenze uživatele

Interstellar pro jinou cílovku - afroameričanky ve věku 7-12 let. Jedna hvězda za to, že jsem se škodolibě zasmál, jak moc je to hloupé. Vydržel jsem se na to dívat jen proto, že jsem se ukájel nad představou, že ty děcka třeba skočí na planetu z filmu Černočerná tma, nebo do jiného podobně útulného koutu vesmíru. Ve filmových studiích u Myšáka se museli už dočista zbláznit. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii (USA) a na Novém Zélandu. (griph)
  • V Česku i na Slovensku byla zrušená premiéra filmu z neznámého důvodu. (kytka.patrik)
  • Názov filmu sa objaví až na konci filmu. (Astonko)

Související novinky

Bizarní DC komiks nabírá zkušenou posilu

Bizarní DC komiks nabírá zkušenou posilu

03.06.2019

Ava DuVernay (Selma) se svým prvním blockbusterem V pasti času zklamala. To ale studiím Warner Bros. a DC nezabránilo v tom, dát ji šanci natočit stomilionovou adaptaci bizarního komiksu The New Gods… (více)

Reklama

Reklama