Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (171)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Na vzdor. Kdysi pradávno, v dějepisu, to táta přinesl na večer k chipsům z videopůjčovny a já se smál, jako malý - a to jsem vlastně i byl. Těžko říct, zda jsem se nyní smál z nostalgie, ale fungovalo to. Film k jointu, nebo k pokročilejší fázi pařby. Buď zvolím odpad a lidé mne budou uznávat, nebo zvolím 5* a zemřu... Měl jsem zvolit odpad! ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Není to nejlepší, dokonce ani normální průměrná komedie, ale přesto jsem se u ní docela zasmál. Některé scény, postavy a nebo zvuky mi přišli dost legrační. Syslí nunčaky, holka, co pořád říká víjů víjů víjů víjů, popřípadě přiteplenej bojovník, co si řiká Betty, mi přišli fakt dobrý a musím říct, že mi není tenhle typ humoru úplně cizí. Nemohu dát míň jak *** něčemo, co mě pobavilo. ()

Reklama

Ingredience 

všechny recenze uživatele

Každý divák ve svém filmovém životě narazí na filmy, které se snad líbí jen jemu, nebo okruhu jeho přátel. Vím že Steve Oedekerk se řadí k těm horším režisérům, ale tohle je trefa do černého, podpořená mojí úchylkou na "Kung-Fu" filmy od Shaw Brothers a Golden Harvest. Ano, tento film je symbolem nevkusu, lacinosti a trapnosti, ale nějakým zvráceným způsobem na mě funguje. Bohužel je tento film taky dokladem toho, jak moc může uškodit jakkoliv neuvědomělý a celkově nezvládnutý dabing který selhává přesně tam kde Steve Oedekerk uspěl. 80 % ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Našiel som tam presne tri vtipné momenty. Vyzerá to, že Oedekerk mal pár slušných nápadíkov, ale nie dosť na celovoečerný film. Tak usilovne varil z vody, ale vyšla z toho len poriadne hnusná brečka, v ktorej je mnoho naozaj trápnych scén a niekoľko takých, z ktorých zostáva rozum stáť. Scéna s kravou, parodujúca Matrix, je tak neskutočne kŕčovitá a zúfalá, že je to až smutné. Námet sa teda očividne hodí len na krátku scénku, ale v celovečernom formáte to je učinené utrpenie. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Tenhle film krásně vystihl můj vztah ke kung-fu filmům, z nichž byl sestřihán. Bylo to tak neuvěřitelně pitomé, že jsem to po půl hodině znechuceně vypnul. Ale nuda mě po určité době donutila si film pustit dál a následně jsem se královsky pobavil. Prý je to bez českého dabingu lepší zážitek, ale mě i ten dabing naprosto nadchnul. Nádherná parodie! Ale jenom pro alespoň částečně choré mozky. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)

Reklama

Reklama