Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (476)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NA TUHLE NOČNÍ HRU NEZAPOMENETE…“ /// Parádní McAdams a klasicky praštěnej Bateman. Jo, a celkem zajímavá zápletka s prostorem pro fóry, bez extra logiky, ale zaměřením na spád. Převažujou sympatie nad pohoršením… a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často nevím, jak se znova vrátit do hry. 2.) Tahle Hra se brala moc vážně. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka je miestami groteskná, ale zároveň režisér nešiel dostatočne hlboko, aby z témy vyťažil maximum absurdností. Film sa proste podaril. Možno je ale škoda, že si ho Jonathan M. Goldstein a John Francis Daley tiež sami nenapísali. Pretože scenár bol, vedľa extrémne dobrého obsadenia, sexy hudby a zaujímavej réžie to najslabšie. A to napriek tomu, že sa snímka celkovo skutočne podarila. V hlavných úlohách je sympatická dvojica Rachel McAdams a Jason Bateman. Hlavnou hviezdou filmu Nočná hra je ale bezpochyby postava policajta Garyho, Maxovho podivného suseda. Celý ansámbel z Nočnej hry hrá dobre, ale je to práve Gary, ktorý si snímku doslova privlastní. Jeho (hoci malá, ale nesmierne zaujímavá) postava je tak skvele delimitovaná a zahraná, že by si zaslúžila vlastný film. Ale zaujímavé postavy sú aj ostatní účastníci piatkového herného večera. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Gangesterská komedie se sympatickým ústředním párem mě zaujala už svým filmovým plakátem. Škoda, že tam nebylo víc scén s tím psem, ale zase těch pár bylo vytěžených na maximum. Moc se mi líbila myšlenka společných herních večerů, na kterých se pravidelně schází parta přátel a které se jednou zvrhnou v hru o život. Ač jsem zvraty očekávala, stejně mě překvapily. Kéž by bylo víc takových komedií. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(58%) GAME NIGHT není špatný filmový počin. Mělo to ale navíc. Místy mě to docela bavilo a místy jsem se trochu nudil a některé scény mi přišly divné. Po komediální stránce to není zlé, občas jsem se i zasmál. Poslední cca třetina filmu už ale ztratila tempo. Byl to už takový miš maš. Takže celkově rozporuplnost. Námět dobrý, pár vtipných scén, nějaké ty zvraty atd. Víc bych v tom ale nehledal než neškodnou jednohubku na zabití času. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poněkud křečovitý příběh nepokrytě těžící z Fincherovy Hry (1997) mě poněkud nenadchnul, jelikož rádoby vtipné dialogy vyplňovaly nezáživný děj. Pak se ale vše změnilo, příběh vykolejil a zvratům nebyl konec, byť většina se dala vytušit. A na to i tvůrci vsadili, a tak nakonec se hranice mezi hrou a skutečností zcela setřely. Nejvíce mne dostaly dvě scény - pokus o vyndání kulky z paže a snaha očistit zakrvácenou kočku. Směrem k závěru jsem se bavil víc a víc a trochu jsem jen zalitoval, že větší part nedostal Michael C. ,Dexter´ Hall. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Pred natáčaním mali herci svoju vlastnú "hernú noc," aby sa mohli navzájom poznať a pripraviť sa na film. Hrali tu "Clue" a "Joking Hazard." (zajo91)
  • V úvodní scéně filmu můžeme vidět různé deskové hry, včetně „Lodní bitvy“, na kterou je později ve filmu reference. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama