Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhý diel alebo skôr remake (?) o živej smrti je hlúpejšie, uletenejšie a uvrieskanejšie. Už dlho som si neprial, aby boli hlavné postavy do poslednej požrané už po pol hodine. Našťastie o tie tu až tak nejde a film sa dá prežiť výhradne ako guite pleasure. Len tak sa dá prekusnúť obľúbená sázka na detského hrdinu, ktorá necháva pri horore vždy na pochybách alebo hysterické záchvaty zúčastnených. A aj keď ide o „rodinne“ poňatý hohorík zopár nekorektností poteší (masaker v útulku). Masky sú stále na úrovni, humoru pribudlo (prebúdzanie na cintoríne), vtipných hlášok tiež a ani toho gore nebolo až tak málo ako sa píše. Škoda len, že pokračovanie viac vsádza na zábavu a na ostatné (príbeh, kritika ktorou zaujala jednotka) tak trochu kašle. P.S. Za cameo Michaela Jacksona musím siahnuť po slabšej tretej hviezde. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

V porovnání s dobrou jedničkou je tohle shit. Na tomhle filmu mě sralo tolik věcí, že to snad ani nespočítám na prstech jedný ruky. Zkurvená uřvaná pizda, hlavní postava je děcko, celkově všechny postavy jsou nesympatický, většina scén, kde se divák má zasmát je spíš trapná a hlavně je tu zase debilní konec, kterej není o moc horší ani o moc lepší než u jedničky. Ale párkrát jsem se zasmál, to jo... ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poprvé viděno na VHS z TV Nova a dneska už je to moje srdcovka, jako dítě jsem to miloval a pořád to tak je. Tenhle díl jsem viděl první než první díl, už to neni tak dobrý jako jednička, je to spíš víc komedie než horor, ale pořád je to klasika, masky zombies jsou tady víc propracovanější a soundtrack taky neni špatnej, jsem rád že se do filmu vrátili herci z prvního dílu - James Karen a Thom Mathews jsou dobrá dvojka, bez nich by tenhle díl nebyla taková prdel. Prostě moje srdcovka, tak dávám pět hvězdiček ;) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná taškařice jako variace na Thriller...a v závěru se objeví i samotný Michael J. První polovinu si postavy povídají, stále něco řeší a ve vzduchu visí zlo. Od druhé poloviny všichni už jen převážně ječí. Dost mi vadil ten spratek Jesse, který byl až příliš přechytralý. Tajně jsem doufal, že by mohl na konci zařvat... Triky a masky úsměvné, ale zábavné. Na temné deštivé odpoledne u kávy (piva) jako stvořené. ()

topi 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako jednička, i postavy se vracejí a narážek na první díl je habaděj. Dojde i na Michaela Jacksona. Humor je až dementně infantilní, ale jsou to přece zlatý osmdesátky a u tohoto druhu filmu logiku nehledejme. Prostě parádní oddechovka s krásnými maskami a efekty. To je radost pohledět! ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Hřbitov, mausoleum, nemocnice, továrna a interiéry domů byly postaveny pro účely filmu. (HellFire)
  • Telefonní číslo 311-555-8674 na kanistrech se zombie bylo po dobu natáčení použitelné číslo rezervované pro „nepohotovostní speciální aplikace.“ (HellFire)
  • Scénář původně nebyl napsán jako pokračování. Producent Tom Fox se o režisérův scénář zajímal, ale s financováním souhlasil jen pod podmínkou, že se to natočí jako část série. (HellFire)

Reklama

Reklama