Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

domirovec 

všechny recenze uživatele

Return of the Living Dead Part II je stejně úžasně ujetá zábava jako předešlý první díl. Přiznávám, je to trochu slabší než jednička, ale furt se jedná o dost solidní zombie šílenost, která stejně, a místy někdy ještě více než první díl funguje spíše jako komedie, než horor. To já však samozřejmě odpouštím a musím tvůrce pochválit za příjemné, částečné pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších zombíkáren vůbec. 4/5 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v podstatě ten samý příklad jako druhý Evil Dead. Spíš než o čistokrevné pokračování jde totiž o remake, a to samozřejmě o dost slabší. Márnici sice vystřídá malé městečko, ale ostatní atributy zůstávají. Barel s plynem, hřbitov, ba dokonce duo navrátivší se hlavních hrdinů z jedničky, čímž události z ní zmateně popírají. Humor je navíc znatelně posílen jak partičkou dětí, tak samotnými zombie, které si tu střihnou i taneční číslo. Jejich probuzení a odchod ze hřbitova se však řadí k tomu nejlepšímu (a zároveň nejvtipnějšímu), co v celé sérii vzniklo. A pozor, možná dorazí i Michael Jackson! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vojenský plyn po úniku z tajemných barelů oživující mrtvé se tímto dostává do druhého kola a v o něco zábavnějším balení. Chybou ale je, že opět nuceně. Dějová linka se v podstatě veze na stejné rovině, jen s jinými postavami a na jiném místě. S nějakými originálními prvky se tvůrci prostě nepárali. Snad jen ten začátek, tedy situace, za jakých okolností plyn ze sudu unikl. Film má tedy veškeré aspekty předchozího snímků s uceleným zájmem pobavit a to je asi tak vše. Vizuální osmdesátky jak vyšité, takže alespoň z nostalgického hlediska lze snímek v jistých ohledech stále ještě přijmout. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poprvé viděno na VHS z TV Nova a dneska už je to moje srdcovka, jako dítě jsem to miloval a pořád to tak je. Tenhle díl jsem viděl první než první díl, už to neni tak dobrý jako jednička, je to spíš víc komedie než horor, ale pořád je to klasika, masky zombies jsou tady víc propracovanější a soundtrack taky neni špatnej, jsem rád že se do filmu vrátili herci z prvního dílu - James Karen a Thom Mathews jsou dobrá dvojka, bez nich by tenhle díl nebyla taková prdel. Prostě moje srdcovka, tak dávám pět hvězdiček ;) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pokračování v podobném duchu jako první díl. Ukecané, rychlé a přemýšlející zombie, které křičí "mozky". V dětství to byl snad první zombie horor co jsem viděl a byl jsem z toho pořádně odvařenej, ale nostalgie tentokrát moc nefunguje. Na tu mi tu vadí příliš moc věcí - nulové gore, fungování zombie, uječené postavy a vůbec pitomý humor. Navíc v hlavní roli je nesnesitelné děcko, které má ještě svého zombie nepřítele - kluka co ho šikanoval. Samozřejmě jinak je to slušně akční, nadupaná zombie jízda s perfektní likvidací zombíků ve finále. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)
  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)
  • Soundtrack na DVD je v podstatě kompletně odlišný od hudby použité ve verzi pro kina a VHS kazety. K tomu došlo, protože nastaly problémy s právy k originálnímu soundtracku. Nicméně na francouzské verzi DVD originální verzi slyšet můžete. (HellFire)

Reklama

Reklama