Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Jednička mě bavila. Tohle místama taky. Sledování mi, ale kazili neskutečně uječený postavy. Hlavně ta zrzka a ten starej vykradač hrobů. Jak ten mi lezl krkem ( ale to i ten malej kluk ) Což o to chvílema to bylo hodně vtipné, zasmál jsem se, ale v první polovině jsem měl tendenci to vypnout a to opakovaně. Nakonec jsem to nevzdal a dokoukal. No a stejně to nebylo nic moc. Jsem zvědavej na zbylé tři díly. ()

topi 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako jednička, i postavy se vracejí a narážek na první díl je habaděj. Dojde i na Michaela Jacksona. Humor je až dementně infantilní, ale jsou to přece zlatý osmdesátky a u tohoto druhu filmu logiku nehledejme. Prostě parádní oddechovka s krásnými maskami a efekty. To je radost pohledět! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mozky, mozky! čerstvé mozky! Bohužel oproti prvnímu dílu je tu ten pokles celkem znatelný. Zatím co jednička umně balancovala na hranici hororu a bláznivé komedie, tak dvojka se bohužel v tomhle směru trochu vymkla z kontroly a místy se mění v parodii. I když nepopírám, že to má momenty ze kterých jsem byl mrtvej smíchy, ale jako celek se to bohužel na geniální první část nechytá ani náhodou.65% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vojenský plyn po úniku z tajemných barelů oživující mrtvé se tímto dostává do druhého kola a v o něco zábavnějším balení. Chybou ale je, že opět nuceně. Dějová linka se v podstatě veze na stejné rovině, jen s jinými postavami a na jiném místě. S nějakými originálními prvky se tvůrci prostě nepárali. Snad jen ten začátek, tedy situace, za jakých okolností plyn ze sudu unikl. Film má tedy veškeré aspekty předchozího snímků s uceleným zájmem pobavit a to je asi tak vše. Vizuální osmdesátky jak vyšité, takže alespoň z nostalgického hlediska lze snímek v jistých ohledech stále ještě přijmout. ()

ScarFace_V8 

všechny recenze uživatele

„BRAAAAINS!“ … Pokračování dnes už kultovního filmu z roku 1985 působilo spíše jako jeho remake. Ovšem jako takový remake, který kánonicky uznává ten předchozí film. Vrací se z něho totiž i herci, jejichž postavy předchozí film nepřežili ačkoliv tentokrát v jiných rolích samozřejmě. Ale působí to jako pěst pěst na oko – obzvláště když se jedná o úvodní dvojici, která celé to peklo v prvním filmu „nemilým omylem“ zapříčinila. Co se týče mozkožroutů – i ti prošli výraznou změnou. Z bolestného utrpení, že jsou mrtví a jejich bolest může zmírnit jen nasycení se mozkem jsou teď veselí pošuci co se nechají rozptýlit sexy instruktorkou aerobiku v televizi. A když už zmiňuju tu televizi – tou jsem málem prohodil ovladač když došlo na scénu, při které najednou cca 10 minut v kuse všichni jenom řvou, piští, ječí nad oživlou zombie hlavou. Do toho ještě mnoho nesmyslného chování postav, které bylo až otravné. Prostě…. jedná se o další z těch filmů, které si pamatuji lepší než ve skutečnosti byly. Ovšem na druhou stranu nemůžu popřít, že bych si jeho znovushlédnutí neužil. #ZánětSpojivek ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Hřbitov, mausoleum, nemocnice, továrna a interiéry domů byly postaveny pro účely filmu. (HellFire)
  • Thor Van Lingen (Billy) se původně ucházel o roli Jesseho. (HellFire)

Reklama

Reklama